Brocher Hæklet: Mønstre gratis at gå til mode [FOTOS]

Sådan hækles brocher. Så vi forklare i enkle trin hvordan man skaber originale hæklede brocher.

Hæklede brocher formet blomster

materialer: Hæklenål, ståluld eller bomuldsfibre, pin, perler og sakse.

Udvikling, trin for trin: For det første skal du udføre en magisk cirkel, som bliver centrum af blomsten. Derudover kan man strikker to kamme og fra den anden krog lav, indtil du finder det nok til midten af ​​din blomst hæklet. For at oprette kronbladene man skal også have tre lave point for hvert kronblad du ønsker at tilføje i blomsten. Så udfører fem kamme fra cirklen og slutter sig til det ved at efterlade et punkt. Gentag dette for hvert kronblad du ønsker på din hæklet blomst.

Så bandt blomst broche til at hjælpe ringen. Nu skæres strimler af tråd og placeret i disse konti til at dekorere spændet.

Hæklet broche formet mariehøne

materialer: Uld grundfarve (rød, grøn ...), sort uld hækling nål no.4 nr.5 eller, No. 1 hæklenål, nål uld, saks, voks og en sikkerhedsnål.

Hæklet sting: Lav, kædesting, hæklet gled punkt og punkt.

Gør kroppen: Arbejdet begynder med en Slipknot. Lav 4 eller 5 kædesting og fastens kædemaske lukker cirklen. Så gør en kæde søm og begynde at gøre nedture klikke på cirklen. Fortsætter langs hele periferien. Gentag processen flere gange, indtil en buttet og stor knap. Han toppet med en lille knude og kort uld.

Hvordan tineatil: til dette brug tyndere end kroppen og en nål til at matche tykkelsen af ​​uld sort uld. Det begynder ved at gøre to kamme. Lav varetas punkt linket i første wale og derefter væver 6 varetas større indsats og gøre et punkt gled ind i basen. Nu skæres garnet forlader nok til at gøre de pletter og antenner.

Hvordan pletter: For det første tager nålen og uld enhébrala med sort uld, der forblev ligesom hoved. Den bevæger sig derefter nålen fra under hovedet til halsen deraf som centreret som muligt. Nu er den sorte tråd passerer gennem centrum af kroppen til ryggen og sy den til en af ​​de bageste spor.

Så indsætter nålen op fra bunden for at begynde at lave pletter. Tager seks steder i alt, 3 på hver side. Passing nålen inde i kroppen, så det kun er pletterne ses.

Hvordan antennerne: indsætter nålen ind i maven Ladybug, beregnet med dobbeltstrenget længden af ​​antennerne. Derefter fastsat ved sammensyning de to strenge i bunden af ​​hovedet og stik nålen ind i kanten af ​​hovedet for at trække de to antenner. Skær dem.

Du er på udkig efter andre hækling? Her viser vi dig, hvordan at hækle baby-dukker, hæklet bikini ideel til sommer, hækling og stof øreringe, armbånd hæklede tasker trapillo eller trapillo følgende kurve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 24


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi