Hvordan man laver en hæklet bolero trin for trin [FOTOS]

Boleros hækling, trin for trin. Ønsker du at udvide din garderobe? Her viser vi dig i enkle trin hvordan du kan oprette dig selv en elegant bolero hækling. Pas godt note!

Materialer, der er nødvendige for din bolero

240 g uld strikkepinde 4 mm.

Hækl 3,5 mm.

lanera nål

saks

Hvordan man laver en bolero, trin for trin

Før du begynder at udvikle din hæklet bolero vide, at det består af flere dele: centrum, zigzag kant, kant midtpunkter kant af ærmerne og netværket kant punkt.

Vi startede med udviklingen af ​​bolero.

For det første skal man strikker 18 rækker centerets at passere, derefter udføre fem rækker i en zigzag kant.

På dette tidspunkt af behandlingen fase Bolero hæklet vi fokuserer på at skabe kanterne Bolero og forberede grundlaget for fremtidige ærmer.

Du er nødt til først at strikke en kant midtpunkter til i alt to rækker. Den første af disse rækker, skal du flette 14 strenge i hver bue. Desuden er der i den anden række skal man strikke 14/2 punkter i hver bue.

Nu ved vi, hvordan man skaber de kant ærmer. I det skal du væve to rækker. I det første, skal du flette 70 strenge i hver bue. Eller i hånden, i anden række skal du udføre 70/2 point i hver bue.

Met endelig den sidste fase af oprettelsen af ​​denne Bolero hækling. I så fald skal du strikke en grænse net, så fold dem til at danne halsen og den forreste Bolero. For at gøre dette, er du nødt til at strikke rækker 13 på kanten til punkt netværk.

Hvis du kunne lide at lære at skabe denne elegante bolero hæklet gå ikke glip af, så er denne anden video tutorial, der lærer dig, trin for trin, hvordan du opretter en bolero.

Har du gerne dette mønster at oprette din egen hæklet bolero? Gå ikke glip af, så disse andre modeller, der vil tjene til at inspirere dig.

Så du også forklare, hvordan du opretter et hæklet tørklæde, hæklede pandebånd, hvordan man laver en hæklet pust eller for eksempel hæklede frakker til hunde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة