Realiseringen af ​​en grænse eller kantning Crochet: Trin for trin

den hækling, det giver mulighed for at foretage flere kreationer spænder fra at dekorere huset til garderoben, er det en god idé at windtunneleffect skitsere nogle dele håndvævede. Kanten eller grænse, i en nøddeskal, og som navnet antyder, løber langs hækle eller klud (vi kan gøre med uld af samme farve eller en anden). Med en kant ikke blot slutte jobbet, men vi kan også overveje en dekorative detalje.

Nem hæklet kant trin

Når du foretager hæklet kant strikning startede som hvis vi fortsætter arbejdet, det vil sige, vi tager tråden, som vi vil gøre kanten vævning en første runde af lave point over den sidste af arbejdet. Vi tager kanten for at skjule den overskydende tråd af arbejdet. I dette tilfælde er hæklet kant er meget let at gøre, hvilket resulterer i en simpel blonde.

For anden runde, væve vi et lavpunkt, to punkter hoppe og væve 5 høje punkter på det samme punkt. Colon sprunget og den næste væve et lavpunkt, to punkter og strik sprunget fem andre høje punkter på det samme punkt. Så for at fuldføre den tur. Og jeg endte hæklet trim.

Valance hæklet trin

Lad os se, hvordan man laver en hæklet kant til karklude eller håndklæder, f.eks. Vi vælger farven og begynde at væve et første tilbagevenden løkke rundt om kanten (multipla af 6 plus én). Vi giver stoffet tilbage at begynde at gøre en hæklet kant.

Vævning startede 6 lm siden sidste løkke, hoppe 5 og den sjette punkt af løkken strik midten. Retur til arbejde 6 lm. Vi igen 5 point og sjette gøre et midtpunkt. Så lad os vævning en lille buer langs hele rækken. Vi igen vende tilbage til det væv, og i anden runde, gøre 2 lm og 3/2 point. Så væver vi 3 lm og hækl udøver med den første wale og tre midtpunkter. Vi har således gennemført første bue og fortsætte med det andet vævning tre midtpunkter, tre kæder og en dværg at interagere med det første af disse kamme og endte med 3 midtpunkter punkt. Vi fortsætter med at arbejde, indtil hele rækken.

Du kan også være interesseret i: Hvordan hæklede dækkeservietter: Trappe og noter hvordan man laver duge og hjem tilbehør hæklet: DIY ideer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 58 =