Hækling mønstre: rektangulær Mantel trin [PHOTO]

hæklede mønstre: Dug rektangulær trin for trin. den hækling eller hækling Det er en af ​​de teknikker, der anvendes til boligindretning, fordi den giver gode resultater med lidt arbejde og en meget overkommelig pris. Desuden kan de fleste af de stykker af hækling gøre derhjemme på en hurtig måde, og at sikre, at farverne, størrelse og materiale er præcis som vi ønsker, og passer perfekt ind i vores værelser. Hvis du ønsker at lære at lave en original og farverig rektangulær dug ved hækling teknik, er følgende trin.

Dugen vi foreslår, er at binde små hæklede ruder forskellige farver eller samme farve, ifølge vores præferencer. Denne model er ideel for dem, der endnu ikke er helt fortrolige med teknikken af ​​hækling, men de kender deres grundlæggende.

Først er vi nødt til at gøre firkanter. Vi kan bruge i hver af de felter af samme farve eller kombinere flere farver i hver. Det er let at lave dem.

  • Fra udgangspunktet, vi væver og sluttede seks kamme.
  • Tre kæder fyldes op, og når den er færdig, begynder den første runde, som vil flette i basen ringen.
  • Pladsen vil lykkes med fire høje punkter under de tre kæder, vi allerede havde, og gentag processen (tre kæder fem høje point) tre gange og endte med tre kæder, der vil lukke med den tredje højeste punkt af den første.
  • Vi har den kvadratisk base. På dette tidspunkt, kan vi ændre farve eller fortsætte med hvor vi var.
  • den anden runde Vi gør op med 4 lm derefter 3 høje punkter og fortsætte vævning 3 lm og 3 høje punkter, indtil vi når det sidste hjørne, hvor vi skal slutte med 3 høje punkter, 3 lm og 2 høje punkter, som vil slutte sig til wale indledende.
  • Den fortsætter med dette system til at være kvadrater ønsket størrelse.

Når vi har alle de firkanter kendsgerninger, som vi finder nødvendige, vi deltage og få en original dug vil blive misundt af vores gæster.

Denne model har mange fordele dug fordi, bortset fra at vi nemt kan kombinere en bred vifte af farver, kan vi gøre enhver størrelse eller endda ved hjælp af en tykkere tråd, bruge dette format til sengetæppe. Denne teknik er også meget velegnet til dekoration børnenes værelser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 62


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer