Graviditet Symptomer: Du må ikke forveksle dem med reglen


  den Graviditet Symptomer De er forveksles med de af regel. Og det er, at vores krop sender så lignende signaler at nogle gange den bedste løsning er at udføre en graviditetstest for at fjerne tvivl.

  oppustet fornemmelse, øge bryst volumen eller smerter i æggestokkene De kan fortælle os, at det ikke er menstruation, men en mulig graviditet, de fleste, hvis det er ledsaget af en forsinkelse i reglen. Tidlige graviditet symptomer begynder at dukke inden for et par dage efter undfangelsen.

  1. Er det muligt at vide, hvis du er gravid den første uge?

  Tidlige graviditet symptomer begynder at dukke inden for et par dage efter undfangelsen, selv om hver kvindes krop er unik og reagerer forskelligt på indledende lidelser drægtighed. I virkeligheden, i tilfælde af nogle kvinder, i løbet af de første par uger, du måske ikke har nogen symptomer, der gør mistanke om en mulig graviditet.

  2. Hvad sker der i den første uge af graviditeten?

  For kvinder med uregelmæssig menstruationscyklus, forsinkelse den menstruation Det behøver ikke at være tilstrækkelig signal til at bekræfte en graviditet. siden de første dage af graviditeten kvindens krop begynder imidlertid at forberede sig til en række ændringer, der ikke altid indlysende.

  3. Hvad sker der?

  Undfangelse opstår under frugtbare periode i måneden, under fasen af ægløsning. Når befrugtet, oocytten migrerer ind i livmoderen, hvor det er installeret, og cellerne begynder at formere den resulterende embryo. Hvad er de mest almindelige symptomer under dette tidlige stadium af graviditeten?

  4. Graviditet Symptomer: amenorré

  Amenoré, dvs. tab af reglen, er den primære tegn på graviditet, og den væsentligste årsag til graviditetstest. Logisk set er tale om kvinder med uregelmæssig menstruationscyklus forsinkelsen af ​​en måned er ikke nok til at tillægge graviditet Men hvis forsinkelsen opstår som følge af at have intime relationer uden beskyttelse, hvis der er god grund til at tænke på en graviditet.

  5. Graviditet Symptomer: tab

  Symptomer på graviditet tab er også inkluderet. I nogle tilfælde, indrykket Det kan forveksles med menstruationscyklus. Faktisk er det en reaktion kaldet pletter. På grund af virkningen af ​​østrogen kan også øge strømmen hvid og gennemsigtig, lugtfri.

  6. Graviditet symptomer: hævede bryster

  Oppustethed, ledsaget af smerte, bryst også knyttet til graviditet. I dette tilfælde er årsagen relateret til hormon prolaktin. Bryster hævede og smertefulde at røre ved, sker som også i menstruation. Forbundet med tabet af reglen er en temmelig mistænksom over en graviditet symptom.

  7. Graviditet Symptomer: Træthed

  den træthed Det er et typisk symptom på graviditet, sandsynligvis på grund af den indsats, som kroppen har til at gøre for at tilpasse sig den nye situation, samt den højeste koncentration af progesteron i blodet. Sommetider denne følelse af svaghed fortsætter i de måneder af graviditeten, også kan være relateret jernmangel. Generelt, træthed som et symptom eller en lidelse forbundet forsvinder i det andet trimester af graviditeten.

  8. Graviditet Symptomer: tisser oftere

  hyppig vandladning, eller øget behov for at urinere, er det også betragtes som et almindeligt symptom på graviditet kan endda møde amenorré.

  9. Graviditet Symptomer: Kvalme

  Kvalme og opkast De er to af de mest almindelige symptomer på graviditet, og ganske hyppige. Kvalme eller følsomhed over for lugte De kan forekomme, selv før andre symptomer. Symptomer på en mulig tvillingegraviditet De omfatter vedvarende kvalme og vedligeholdes i de første måneder.

  10. graviditet symptomer: hævelse

  Abdominal hævelse og tyngde kan henføres til de hormonelle forandringer af graviditet symptomer og episoder forstoppelse.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  84 − 77 =


  Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة