Forkølelse under graviditeten naturlige midler, der ikke skader barnet

Hvis du allerede er irriterende forkølelser i løbet af graviditet De kan være meget mere, især fordi i løbet af drægtighedsperioden skal være meget forsigtig med, hvad du tager, især medicin til at lindre almindelige lidelser som en forkølelse. Hvad kan vi tage til lindre symptomer i dette tilfælde? Vi har nogle naturmedicin vi kan tage nogen risici for det ufødte barn og bekæmpe sådanne fælles forkølelser i de kolde måneder. Det bør også, at mindes under graviditeten den immunsystem det er mere sårbare, så vælg en kold er meget let.

naturmedicin

For at lindre symptomer er det bedst at bruge naturlige midler. Input skal bemærkes, at en almindelig forkølelse er ikke farligt under graviditeten, men bør altid være forsigtig og omhyggelig. Kold klare sig uden medicin er mulig.

Til kamp tilstoppet næse Det er den mest tilrådeligt drikke masser af væske, samt søvn med en ekstra pude under hovedet. Hertil skal lægges hvile, at hjælpe kroppen komme nødvendigt at kæmpe forkølelse under graviditeten kraft. er også effektivt til at udføre en nasal vask med varmt vand og salt, en operation, som skal gentages flere gange om dagen. den inhalationer eller tåger De er også et godt middel. For at gøre dette, blot bring i kog en liter vand med en skefuld af natriumbicarbonat og inhalere dampen dækker hovedet med et fugtigt håndklæde. De kan også laves med damp eukalyptus, kamille og mynte.

den sveden Det er meget vigtigt at bekæmpe forkølelsessymptomer såsom ondt i halsen og hoste. Før sove, tage et kop varm kamille og snige under covers natten over.

For forkølelse under graviditeten kan også tage ingefær. Tilføj skiver i en kop varm te med lidt honning og presset citron. Ingefær er værdsat for sine fordøjelsesfremmende egenskaber og også en populær naturligt middel mod kvalme under graviditet og vanskeligheder i fordøjelsen.

Du kan også være interesseret i: Urter i graviditeten anbefales og kontraindiceret og feber under graviditeten: Hvad skal gøre, og hvornår det er farligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 37


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة