Afføringsmidler at tabe sig: Den mest naturlige vægttab

  • Boldo te og andre infusioner
  • Frugt af hyben og aloe vera
  • løg

Der er naturlige afføringsmidler, der kan hjælpe os i de øjeblikke, hvor vores stofskifte bremser dens aktivitet toksiner akkumulere og fastholde overskydende væske, hvilket resulterer i øget volumen, der ikke altid er blevet godt modtaget. Ud over at forårsage mulige mangler, ophobning af toksiner er ikke godt for vores krop, en udrensning kost hjælper ikke kun at tabe sig og tabe sig, men tillader leveren bedre filtrere disse stoffer og genskabe en balance i processen med at fjerne sådanne stoffer . Lad os se nærmere, hvilke fødevarer kan have en funktion af naturligt afføringsmiddel til at tabe og miste volumen uden at skade vores krop:

Hvad er de mest anbefalede afføringsmidler for at tabe sig og naturlige?

Afføringsmidler er blevet et supplement til vægttab, selv om forbruget skal være i moderate mængder, fordi, på den ene side, dens funktion er at aktivere tarmen og for det andet, hvis vi vender os til afføringsmidler kunstig, ligesom alle stoffer, du kan have bivirkninger, hvis ikke administreres korrekt, eller misbrugt. Input skal præcisere, at afføringsmidler hjælpe os til at miste væske, ikke fedt, så det er vigtigt at kontrollere, hvornår og hvordan de er taget for at undgå risici såsom en mulig dehydrering eller tab af kroppens vandbalance.

Afføringsmidler bør anvendes som et supplement, ikke en erstatning for mad. Vægttab er ikke blot et spørgsmål om at reducere antallet af kalorier, men at revidere vores spisevaner fordi på mere end én lejlighed til at bære en ensidig kost er netop årsagen til overvægt. Afføringsmidler kan være en allieret, men hvis ikke tages med forsigtighed kan også have den modsatte effekt, da i sidste ende dens funktion er at fremskynde tarmen. Også, hvis alt for ofte tyet til laksantia vores krop i sidste ende vil justere. De råd, ud over at konsultere en læge eller specialist, er at vælge mere naturlige afføringsmidler, urter, te og infusioner, som Boldo blade, senna blade eller frugt af hyben.

Frugt af hyben og aloe vera

Frugten af ​​hyben-meget anvendt i kosmetik og hud- behandlinger kan også være et supplement til vores kost. Den indeholder blandt andre komponenter, vitaminer og tanniner. Med dens blade kan forberede en grøn te hyben. Det har afførende, vanddrivende og stimulerende effekt, mens det er god antioxidant. Det samme kan siges om Aloe Vera saft, en velkendt og anvendt i verden af ​​kosmetik for sin beroligende egenskaber stof. Takket være aloin accelerator er en naturlig metabolisme af fedtsyrer og tillader dermed øge stofskiftet af fjernelse af fedt. En meget simpel opskrift, du kan gøre i blenderen at tage, er: Middel Median plante blad Aloe Vera, citronsaft og en spiseskefuld honning.

løg

Denne grøntsag er rig på C-vitamin og mineraler, så ud over at hjælpe dig med at tabe vil beskytte os mod de mest almindelige sygdomme som forstoppelse eller influenza. Den har en bemærkelsesværdig diuretisk effekt og hellige hånd mod forstoppelse som aktiv afføring. Indtast det i kosten er også ganske simpelt, det smager godt, det koster meget lidt, og der er utallige opskrifter med at hente inspiration.

Alle fødevarer med højt fiber frugter, grøntsager og legumbres- tilladt definitionen af ​​afføringsmidler, da fiber (opløseligt og uopløseligt) hjælper med at regulere tarmfunktionen. Denne type af afføringsmiddel, samt hjælpe vores tarm, det hjælper også os tabe sig på en naturlig måde. Fødevarer som ananas, æble, tomat, den blommer, den blåbær eller kaffe.

Fordele og ulemper ved afføringsmidler

Afføringsmidler kan reducere følelse af tyngde og hævelse, men kan også øge væsketab. Både kost at følge, såsom hydratisering, spiller en afgørende rolle, fordi afføringsmidler kan fremme tabet af mineraler (kalium, natrium), vandopløselige vitaminer og forårsage så rebound-effekt, forstoppelse og problemer med tarmfloraen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico