Kolde Infusioner: 6 depurativas drinks til sommer


  Øg væskeindtag i løbet af sommeren er afgørende for at sikre en ordentlig hydrering. udover vand (Nul kalorier), kan vi gøre andre drikkevarer, der hjælper os debug kroppen og fjerne giftstoffer, hovedårsagen til hævelse. Det er tilfældet infusioner, fremstillet med urter og planter at fremme wellness. Lad os se 6 enkelt infusioner opskrifter du kan gøre derhjemme og tage kold.

  1. hyben te

  Det kan tages alene eller kombineret med grøn te. Taget som te (blade hyben) Forbedrer immunitet, mens blomsterne og stilke kan fremstilles gavnlig æterisk olie til huden. Tilføj en spiseskefuld blade i varmt vand, filter og lad afkøle.

  2. Infusion af blade af bitter appelsin

  Hvis du ønsker at være egnet til denne sommer, det indgår i kosten te bitter orange blade, som kan fremstilles med ponytails og tsk honning. Tilføj til en kop varmt vand og lad det trække i et par minutter. Filter og cool.

  3. Urtete med birk

  En anden plante, der vil hjælpe dig fjerne giftstoffer kroppen til at føle sig godt både inde og ude. Kog vand og tilsæt 25 gram af grøn te og 40 gram birk. Lad det trække i et par minutter før filtrering. Cool og klar til at tage til enhver tid.

  4. Urtete med fennikel og ingefær

  te fordøjelseskanalen og depurative, ideel til reducere oppustethed. Hvis vi tilføje et par kviste af rosmarin Vi forstærke drikke smag. En drink til debug og ledsage slankende kost med henblik på at styrke resultater.

  5. Infusion blåbær

  Ideel til rense kroppen om sommeren. Det kan serveres med isterninger og ark frisk mynte at forbedre smagen af ​​drikken. den blåbær, hovedbestanddel indeholder, er rig på flavonoider og folinsyre og har dræning virkninger. Godt at bekæmpe cellulite.

  6. Urtete med frisk mynte

  Ideel til at tilføje grøn te, selvom du også kan tage en myntete, Rensning og med en umiskendelig duft. Kogende vand med en flok blade, lad stå 10 minutter, filter og cool. Det kan være tjent med en skive citron.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 1


  Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة