10 drenantes altid have mad om sommeren


  Ordentlig hydrering er vigtigt at opretholde vandbalancen i krop og på samme tid, debug og undgå ophobning af toksiner. I de varmere måneder, vores krop har brug for mere væske. Hvis du også hævede noter, den bedste løsning er at følge en kost rig på fødevarer dræne og diuretika kombineret med motion. Det er tilrådeligt at prioritere frugt og grøntsager, fiber-rige fødevarer, vand, kalium og lavt natriumindhold. noterer sig 10 drenantes fødevarer, der ikke bør mangle i din kost.

  1. Hinojo

  En ekstraordinær allieret til at imødegå problemerne væskeophobning er almindelige om sommeren. Fennikel er rig på fiber og det hjælper rense kroppen hjælper med at fjerne giftstoffer. For at stimulere den drænende effekt kan forberede en infusion af fennikel hjem.

  2. Vandmelon

  En sommer frugt par excellence og en stor allieret, når debug og pleje fig. Vandmelon har et højt vandindhold, 90%, som kombineret med kalium stimulerer diurese. Vandmelon er forfriskende, fugtende og vanddrivende.

  3. Pineapple

  Rig på vand, er det en af ​​frugterne er opført på listen fedtforbrænding fødevarer. den ananas, ligesom papaya og vandmelon, er det ideelt til miste de ekstra kilo, at hydrat kroppen og fjerne overskydende toksiner, ofte ansvarlige for væskeretention.

  4. Grøn te

  Blandt de mange egenskaber af grøn te, dens høje indhold antioxidanter og vanddrivende effekt, ideel til at rense kroppen. Grøn te er også en god allieret af kostvaner. Og om sommeren, er det en drink, der, taget kold, kølig uden at tilføje kalorier.

  5. Apple

  den æble Det er en af ​​de sundeste i tillæg til afgiftende og slankende frugt. Det hjælper med at fjerne affald og skadelige stoffer fra kroppen, takket være dens indhold pektin. Ideel til at tage mellem måltiderne, midt på formiddagen eller eftermiddag snack. Du kan også forberede æblejuice.

  6. Tomater

  den tomat det er om sommeren, når det er på sit bedste. Rig på vand og mineraler, hjælper det at fjerne giftstoffer, der udøver en dræning effekt. Medtage den i din kost, hvis du er bekymret over forekomsten af ​​grimme cellulite. En anden dyd er, at tomat i en fremragende anticarcinogenic.

  7. Asparges

  Aftapning, diuretika og lav i kalorier. den asparges hjælper leveren til at arbejde for at slippe af toksiner og overskydende væske, en kvalitet, der gør denne ideel til fødevarer kost afgiftning efter sommeren, når vi har en tendens til at slappe af vaner.

  8. Artiskokker

  Hvis der er en slankende mad, det helt sikkert artiskok, men har også andre kvaliteter. De er rige på vand og vegetabilske fibre, vigtigt at stimulere tarmfunktionen. Derudover har den også en kraftig vanddrivende effekt. Prøv Artiskok kost.

  9. Avena

  den havre er en fødevare er meget udbredt i slankekure at kontrollere kalorier og øge følelsen af mæthed. En fødevare, der også har en afførende og vanddrivende effekt, hjælpe med at rense kroppen. Overskydende toksiner kan være grunden til, at vi har svært ved at tabe sig.

  10. persille

  aromatisk urt der kan indgå som en ingrediens i vanddrivende og afgiftende drikkevarer som grønne juice. Desuden er det en naturlig forbinding for at tilføje smag til retter. Persille hjælper også fordøjelse og letter fjernelse af ophobede fluider.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 2 = 2


  Content