Hvordan at fortælle, hvis du har en svulst: Skilte

Hvad er de tegn, der kan advare os om tilstedeværelsen af ​​en tumor? Vores krop, ved den mindste forskydning problemet eller sende os signaler, som vi skal være opmærksomme. Selvfølgelig bør du altid konsultere læge, fordi nogle symptomer er fælles for mange forskellige patologier.

Hvordan ved du, hvis du har en svulst? Besvarelse af dette spørgsmål er ikke let, for selv om der er nogle symptomer umiskendelige tegn, der kan betragtes en tumor, De er også de samme som for andre sygdomme. Det vil sige, forudsat du får symptomer eller tegn, som vi vil gennemgå nedenfor, før alarmeret eller bekymre overdrevent skal konsultere den læge, der kasseres eller bekræfte diagnosen.

Fra starten skal det bemærkes, at symptomerne på en tumor kan opdeles i to typer: generelle og lokaliserede. Blandt de tidligere de omfatter følelse af overdreven træthed, den vægttab uden åbenbar årsag og uden at følge en diæt for at tabe sig, episoder af feber, kløende hud, dyspepsi, gulsot og drenching nattesved,. På den anden side, er symptomerne lokalt, som ikke bør overses. Symptomer, der kan være forbundet med knuder eller hævelse, åndedrætsbesvær og hoste, blødning, maveproblemer og smerter.

Men, som nævnt, vi notere symptomer med forsigtighed, fordi deres udseende ikke nødvendigvis betyder, at vi har en svulst. Således kan for eksempel, en lymfeknude Betændt kan også være et symptom på kyssesyge; den hoste, I mellemtiden kan du svare på et problem med halsbetændelse og ikke af lungekræft; og vanskelighed ved fordøjelse Det er også typisk for gastritis eller mavesår. den tilstedeværelsen af ​​blod i fæces, i mellemtiden, det kan også indikere, at vi har et problem med hæmorider eller anale fissurer. I tilfælde af lungekræft husker også, at andre symptomer som åndenød, hæshed, voice ændringer eller spor af blod foruden vedvarende hoste, når hoste vises.

¿attraktioner før fremkomsten af ​​visse tegn? Du har altid til at være opmærksom. Ja, for eksempel er der sår, der ikke heler over tid og ikke forbedres, skal du kontakte din læge, da det kan være tegn på hudkræft. en bule der vises pludseligt og vokser hurtigt kunne være kræft, især i tilfælde af brystkræft tumor hos kvinder eller i pungen hos mænd. Det vigtige er at observere nøje udviklingen i disse tegn og læge kontaktes, som er ansvarlig for udførelse af prøvning og kontrol, for at bekræfte årsagen til symptomerne.

I tilfælde af hud, før fremkomsten af ​​pletter eller modermærker bør kontrolleres, hvis de ændrer form, farve eller størrelse. I dette tilfælde, i virkeligheden, kunne det være en indikation af tilstedeværelsen af ​​et melanom.

Du kan også være interesseret i: 6 fødevarer, der fremmer kræft og tomat kost for at forebygge brystkræft.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho