Aften kjoler til gorditas: De mest stilisere [BILLEDER]

Aften kjoler til gorditas: Den mest Effekter. År for at finde en gallakjoler eller aften flot og flatterende store størrelse var en prøvelse, men i dag har tingene ændret sig meget. Nu er der flere virksomheder, der er forpligtet til at skabe mode for kvinder kurvede meget cool, trendy og moderigtigt. Når du køber din drøm kjole designs vædde du føler dig bedre og Stilicho. I EllaHoy bringe vi flere ideer til aftenkjole (for kvinder med kurver) perfekte.

Det er tid til bryllupper, fester, events, dåb og communions, så alle former for kvinder (og organer) De har brug for at finde deres perfekte kjole og udseende. Hvis du har kurver, kjoler er en af ​​de bedste muligheder, og der er mange modeller at vælge imellem. Når du går til at købe din gallakjoler note til den tid, du har brug for det, de farver, der passer dig, og du kan lide, og din personlige stil. også Der er flere tips og tricks at finde en model, der skjuler dine fejl og forbedre dine dyder. Mørke nuancer tendens til at stilisere meget mere end lys. Så du kan vælge en sort model (til middag kun), mørkeblå, mørk rød, grøn flaske&# 8230; Hvis du beslutter at bære en sort kjole dag skal du kombinere med komplementære farve, ikke at gå sort fra top til tå.

Kjoler skal være knæet (Hvis korte), da de er meget bedre. Prøv at markere taljen med et bælte, linning eller loop, da det gør det tal er forskudt. Som for lange kjoler, forpligtet sig til en model empiresnit eller markeret talje samt du forlænge silhuet. hæle også de hjælper Figur resterende finere og stiliseret. Flygt meget lukkede halsudskæringer og forkorte halsen. Halsudskæringer peak styling som regel mere end runde. Party kjoler hvis du er i en langt bedre fast farve, men du kan også vælge modeller med små udskrifter. Store udskrifter tilføje volumen til kroppen. Vær forsigtig med kjoler med pailletter og applikationer, nogle gange kan de forstørre silhuet. Maxi kjoler med haler normalt ikke være et godt valg, sjældent stiliseret figur.

Du bør ikke glemme, at vævstype Du kan påvirke valget af kjole. Sats på modellerne ikke meget floaty og lyse tekstiler. Plisserede tekstiler generelt give mere volumen end nødvendigt, så vælg en kjole med en plisseret enkel og små. Kjoler med forreste læg kan blive stylizing og hjælpe skjule maven.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 28


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة