Sommerudsalg 2016: vores favorit Stradivarius [FOTOS]

Sommerudsalg 2016: vores favorit Stradivarius. Hvis du tørster shopping vi bringe vores foretrukne steder at købe disse sommer salg 2016 Stradivarius. Salget af dette firma netop startet som hørende til Inditex-gruppen. Dit valg rabat er fuld af sommerlige kjoler, trykte skjorter, cool aber og bukser tendens. Sats på at købe tøj mere tilbøjelige til nedsatte priser.

Du ved, at kjolerne er den bedst sælgende beklædningsgenstand i sommersæsonen, så modebrands være særligt opmærksomme på deres samling af kjoler. Stradivarius mange fede designs og tendenser til at vælge fra. Hvide kjoler er meget på mode i Stradivarius der er flere af salget, som en kort kjole med lys stof nederdel med lav rat og overdelen med broderi og transparenter eller en ærmeløs kjole, rund hals, skære evasé hækling hvid med blondedetaljer.

De trykte kjoler De er ideelle til sommer, fordi de er munter og sjov. Firmaet tilbyder en skateboarder stil model, rund hals og korte ærmer med stribet mønster i forskellige nuancer eller sundress med lange stil 20'erne med top emblazoned med blå og hvid prikkede plisseret nederdel og hvid. Der er også midi strik kjoler, frilly og farverige, meget flatterende kjoler skateboarder&# 8230; En anden grundlæggende element, der ikke kan gå glip af i din garderobe er de toppe. Bet for smarte og uformelle modeller. For eksempel en halter top med top hækling og bund med bred cut væv og pastelfarver pink lys, eller en sort top Tanke klokken hals og lav håndhjul gaze. Hvis du foretrækker at bære en top super trend, satsning på en satin model Bardot halsudskæring og korte hvide eller ved en ribbet afgrøde topplacering, med tynde stropper og rund halsudskæring med farverige stribet mønster.

Nederdele er en anden perfekt til sommer og meget cool beklædningsgenstand. Stradivarius foreslår korte modeller, ligesom et skørt over knæet, i fluid og væv blomstermønster. Hvis du foretrækker en model længe, ​​har du flere muligheder, men vores favorit er en lang nederdel med en masse bevægelse og åbninger i rødt. Hvis du ønsker at vise ben, bet på nederdel modeller lidt blusset i lyse farver som gul eller strik miniskirt mini forreste knude detalje. Tjek vores galleri for at få vist de bedste designs.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi