Etam Sommer 2015 kollektion bad [FOTOS]

Etam Sommer 2015 kollektion badeværelse. Signing undertøj og lingeri, Etam, præsenterer sin nye kollektion af badetøj til denne sommer 2015. Du kan finde badetøj og bikinier især trendy og med alle de tendenser. Munter og farverige prints er hovedpersonerne. Oplev den nye kollektion Etam bad!

For startere, Etam tilbyder forskellige typer af bikinier med formularer De tilpasse sig til forskellige typer af organer og bryster. Toppen er bandeau stil med halterneck stropper, trekant med tøndebånd&# 8230; Selvfølgelig undersiden også kommer i forskellige former. De bandeau bikinier er bandeau styling, selv om mange af dem har aftagelige stropper, så du ikke mærke til de tan-farvede aftegninger. Har glatte modeller i grundfarver eller lysere som klein blå eller fuchsia toner. På den anden side har du bandeau bikinier med oplysninger om personalegoder, perler, knob og sløjfer&# 8230; For dem, der ønsker at forbedre bryst, den bedste løsning er lJeg push up bikinier med drikkevarer. Disse bikinier vil hjælpe dig med at bringe dit bryst på plads og ser en fuld størrelse. Har designs trykt eller almindelig. De er også designs, der ikke ser noget unaturligt, men tværtimod.

Bikinier med toppen i en trekant De er en klassiker og er ideel for dem med lille bryst. Du har meget flatterende designs i elegante prints og pastel. Bikinier med forud dannet glas eller fyldstof er også perfekt stoppe dem, der ønsker at vise en misundelsesværdig bryst og sted. Du ved design draperet med tropiske prints. Med hensyn til de bunde, som er konjunktion med toppe, har du modeller bikini, bikini med knaster, brasilianske trusser og trusseindlæg kort. Etam badetøj er sofistikerede og hovedpersonen er tilbage, takket være low-cut, der ser de fleste af deres badetøj. Modeller i solide farver er de mest lykkes, men der er også udskrifter. Næsten alle bærer den åbne ryg, detaljer af knuder, loops og super sensuelle åbninger.

Badetøj fokuserer på tunikaer og kjoler. Tunikaer eller lette bomuld Lingeri er eller hæklet i basale og kølige farver som hvid eller mønstret. De sjoveste korte kjoler er levende farver eller tropisk print, ideel til at fuldføre strand look. I online butik vil du finde eksklusive online Etam du kan kun købe derude. Du har også flip flops og strand sko til at fuldføre din outfits.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 18 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer