Calzedonia Sommer 2014 kollektion bad [FOTOS]

Fashionistas halvdelen af ​​verden spændt venter bad samling Calzedonia. Vi må ikke vente længere, fordi vi allerede har kataloget med de smukkeste modeller i vores hænder. Den nye kollektion genfortolker moderne badeværelse med mode forslag, der appellerer til alle typer af kvinder. Multivitaminer er hovedperson farver, er blomsterprint eller prikker også ses i mange af de nye designs.

For at gøre kampagnen valgte de pragtfulde strande på øen Antigua i De Små Antiller, en stribe land beliggende i det Caribiske Hav. Et paradis for at fotografere model Sara Sampaio Portugisisk. Raphael Mazzucco fotograf blev bestilt til at skyde nogle gode billeder, hvor Calzedonia designs stadig ser mere. Calzedonia altid overrasker med deres samlinger enten strømpebukser og leggings som badning.

Den nye kollektion af bikinier går ind i en farvepalet fuld af liv med nuancer som grøn, blå, gul, fuchsia&# 8230; I sammenfattende lyse farver, der fremhæver vores tan. Bikinier linjer går gennem flere måder: bikinier bandeau med let ruching, flæser strategiske trekant bikinier, pjusket detaljer eller knob. Mesh-stoffer er en af ​​de nye input signatur. Blomsterprint har deres rolle i bikini med seler eller mere naiv stil. De frynser føjes til toppen af ​​bikini volumizing. Animal prints er ekstremt sexet slange. Vi har også bikinier med Houndstooth mønster i fuchsia og hvid bikinier med glitter. Mange bikinier er forstærket til at øge bryst kopper eller push-up-system.

badetøj

Badedragter a priori kan synes kedeligt for jer bikinier, men Calzedonia designs meget sexede modeller og sexede rører. For eksempel har vi en koboltblå badedragt med halterneck halsudskæring og frynser resulterer i cuelllo virkelig flatterende. En anden trikini stil badedragt model er designet i sort maske og farve for at opnå et sofistikeret og glamourøse effekt. For dem, der søger efter noget mere low-cut vælger en model med stor V-hals og lyse grønne perler rundt. For de mest klassiske badedragt modeller der i sort og hvid.

Badetøj

For at gå til stranden eller poolen designs også Calzedonia badetøj så vi kan kombinere med nuestos badetøj og bikinier favoritter. Vi har en lang sundress og justeret til kroppen lavet af hvidt hæklet eller kjole i sort med ryggen prydet med strips. For de leder efter noget mere farverige korte kjoler og skjorter med tie-dye stempling dø. Style haremsbukser har også fuchsia at gå godt komfortabel til stranden eller en abe æresord sømand striber.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 8


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة