Hjemmelavet tærter og nemt for alle fødselsdag [Fotos]

Hjemmelavede opskrifter fødselsdag kager. Vil du tage dine første skridt ind i verden af ​​wienerbrød? Så præsenterer vi opskrifter til hjemmelavede fødselsdag kager at de er tilgængelige for alle, fra dem, der aldrig har produceret en kage til dem, der er fagmand.

Hvis fejrer en fødselsdag kommende, hvad gøre det bedre end at oprette dig selv en af ​​følgende hjemmelavede fødselsdag kager? Gå ikke glip af følgende opskrifter med chokolade, creme eller jordbær.

Hjemmelavet fødselsdag kager og let

Hvordan man laver en chokolade fødselsdagskage

Ingredienser til dejen140 g smør, 175 g sukker, 2 æg, 225 gram mel, 50 gram kakao ¼ tsk bagepulver og 250 gram yoghurt.

Tilsæt derefter mel, kakao og bagepulver. Nu hæld yoghurt og smør, og bland alle ingredienserne, indtil en blød dej konsistens.

Bages i 25 minutter. Forlade kagen i ovnen under denne tid og åben i 5 minutter forlader formen inde. Efter fjernes og lad afkøle.

For prikken, støvtætte flormelis og kakao i en skål og hæld smør og 2 spiseskefulde kogende vand. Rør rundt indtil en ensartet og glat. Så udvider glasur på toppen af ​​kagen med en spatel dyppet i varmt vand. Så, smelte chokolade i et vandbad og læg den i en wienerbrød pose.

Endelig dekorere overfladen af ​​kagen. Lad det stå din fødselsdag kage til et par timer før servering.

Fødselsdagskage fløde og jordbær

ingredienser: 175 g smør, 175 g sukker, 175 gram mel, 2 spiseskefulde bagepulver, halv pose vanille, 3 æg, 4 spiseskefulde jordbær, 300 ml. flødeskum og 200 gram mælkechokolade.

udarbejdelseDels Forvarm ovn til 180 grader. I skål, slå smør,

sukker, æg, mel og bagepulver indtil dejen blødgøres. Nu hæld blandingen i et ovnfast fad med smør.

Så, bageovn i 20-25 minutter. Lad afkøle i 5 minutter og derefter anbragt i et gitter kage og lad afkøle. Nu skæres kagen i halve for at få to diske.

Spreder marmelade på baggrund af en disk, og også anvende nogle på grundlag af den anden halvdel. Den dækker marmelade med halvdelen af ​​flødeskum og læg den anden skive trykke let.

Udvider den resterende fløde på toppen af ​​kagen hjælpe en spatel Endelig kan du dekorere kagen med de kort, du kan lide smelter chokoladen i et vandbad og anvender den med en wienerbrød pose.

Vil du lære, hvordan man forbereder sig andre tatar? Sådan opretter Marshmallow kager, fondant kager, frugt tærter og mere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer