God hjemmelavet opskrift venligere: Trin for trin

God opskrift på hjemmelavet kinder. disse lækre desserter De er en favorit af de mindste. Så Vi lærer dig hvordan man laver denne lækre opskrift på god kinder.

Sådan Gør dit eget hjem venligere

ingredienser3 store wafers eller 20 wafers skåret rektangulær is, 3 tabletter af mælkechokolade og 4 spsk solsikkeolie.

Ingredienser til fyldet225 gr. skrællet ristede hasselnødder, 125 gr. flormelis, 50 g. mælkepulver, 50 gr. smør, 100 gr. hvid chokolade og 50 gr. solsikkeolie.

Udvikling, trin for trin: For det første, begynder at forberede hasselnød fløde påfyldning skal bruge til at. For at gøre dette, bør du fjerne hud hasselnødder og grind af flormelis og mælkepulver til en pasta. Tag en skål og indfører hvid chokolade og smør. Fúndelo i mikrobølgeovnen med 30 sekunders mellemrum. Endelig tilsættes olien.

Omrør alle ingredienserne, og denne blanding binder med hasselnøddemasse du har foretaget før. Pisk det hele sammen med håndmixer, indtil en fin creme. Når du har cremen af ​​hasselnødder lad det køle af, før du bruger.

Når hasselnød creme er klar til at montere vafler begynder, derefter smeltes chokolademælk med 4 spiseskefulde solsikkeolie i en skål. Du kan vælge at smelte det i et vandbad eller, hvis du foretrækker, i mikrobølgeovnen med 30 sekunders mellemrum. Fjern hver gang for at forhindre afbrænding. Når det er smeltet lad afkøle indtil stuetemperatur, i 5-10 minutter.

Montering af venligere godt hjemFørst, en base wafer placeret derpå og tilføjer et lag af hasselnød creme bliver nødt til at have en konsistens tæt nok til ikke at forlade wafer. Dæk med en anden wafer. Derefter skæres de fyldte vafler i lige store firkanter af samme størrelse vafler. Nu hjælper en gaffel bader hver af vafler i skålen af ​​chokolade. Tag en pind og omhyggeligt fjerne overskydende. Endelig blade og badede vafler på en rist med køkkenrulle siden drop.

Du skal forlade tørring af wafers ved stuetemperatur i 12 timer, ved at røre ved dem uden frygt for at få fingeraftryk på dem. Også, ved at holde anbefaler vi at du gemme dem i en lufttæt beholder, og, i tilfælde af at gøre varme til at holde dem ved stuetemperatur du kan holde i køleskabet, men ville foretrække dem ud 30 minutter før spisning til chokoladen og fløde genvinde sin cremet konsistens.

Ud over dette, så hvordan udførlige vi forklare venligere æg opskrift, og mange andre søde sager til børnene som for eksempel denne opskrift på hjemmelavet kage, hvordan man laver kager slik eller hvordan man laver lækker cupcakes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =