Hurtig og nem menu jul 10 opskrifter, du ikke bør gå glip af


  Tager pen og papir, fordi så bringer vi 10 opskrifter hurtige og nemme at forberede retter til din julemenu.

  Tænker du på den julemenu, som du tjene dine gæster? Kød, fisk, snacks, slik ... Her er 10 hurtige og nemme at forberede med til at overraske dine venner og familie durantes de kommende ferie sæson opskrifter.

  1. Salmon og pistacie bolde

  For at starte julemiddagen noget bedre at gøre med nogle lækre snacks. I dette tilfælde, foreslår vi, du tager laks og pistacienødder og derefter blande dem med flødeost, gorgonzola fløde eller hytteost.

  2. Ost Tomino bacon

  Denne type ost ledsaget af Bacon er en lækker og nem appetitvækker til at forberede din julemiddagen. Hertil kommer, at i et par minutter, vil du tjene denne velsmagende ret.

  3. Tortellini med trøfler

  Det er en elegant og lækker første kursus, som du vil være godt for dine gæster. Opskriften på tortellini med trøfler, kræver også nogle timian og appelsinskal anvendes til smag skålen.

  4. Spinat Gnocchi

  For at forberede denne opskrift du skal bruge spinat og hakket kød, vil en delikat kombination bringe til dette første kursus julemenu på din udsøgte smag.

  5. Soup Casado

  Denne suppe er en typisk ret fra den italienske by Napoli. Det er serveres tradition i denne region i Italien den 25. December. Denne særlige suppe byder på en lækker blanding af grøntsager og kød.

  6. Roastbeef salt

  Stegt salt er en perfekt opskrift til at tjene på din julefrokost. Vi anbefaler at bruge fedt og salt kan, hvis du ønsker, at ledsage denne skål med grøntsager eller stegte kartofler.

  7. Cod Napolitansk

  Denne parabol er inspireret af den napolitanske køkken er et godt valg til at åbne din julemenu. Opskriften indeholder sorte oliven, kapers, cherrytomater og pinjekerner.

  8. Jul Cookies

  Hvad bedre end at afslutte middagen nyder nogle julegodter? Vi præsenterer nogle cookies med forskellige jule figurer, du kan oprette fra skabeloner og strimlet kage som råmateriale.

  9. julekage pops

  Jul slikkepinde som både unge og gamle. For at gøre dette, skal du kun kage smuldrede som grundlag for cake pops på forskellige måder.

  10. Juletræ kage

  Denne oprindelige pastel starte en med chokolade, kaffe eller frugt. Udarbejdelsen af ​​kagen er meget let og til at give den måde kan du hjælpe dig selv som en særlig form.

  Må ikke også glip af disse jule opskrifter til børn, jul slik opskrifter, ideer til at udvikle en lav pris julemenu eller for eksempel disse andre opskrifter til jul kanapeer.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  18 − = 15


  Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة