Børn udsmykning kager: nemme og originale ideer [FOTOS]

Hjem udsmykning idéer Børns kager. Så forklarer vi skridt for skridt hvordan til at dekorere kager børn den nemmeste måde. Lækre noter af disse modeller.

Fondant kage udsmykning

Monkey kage

Ingredienser til dekoration: 1 cookie Maria, 200 gr. Krispies choco, 1 tablet af chokolade fondant dessert, 50 ml. piskefløde og sukker.

Som basis af kagen kan du tage som en reference nogen grundlæggende opskrift gør kiks. Men lad os fokusere på hjemmet udsmykning kager børn.

Først tage cremen og montere det med sukker. Når du har det installeret, tilsættes lidt chokolade, fordi du tidligere har fortrudt i mikrobølgeovnen. Kombiner chokolade og fløde indtil det begynder at tage lidt farve. Men det er vigtigt ikke at give for meget chokolade at gøre abe ansigt.

Når du har den flødeskum med varm chokolade og hæld det over kagen sprede det jævnt hjælpe en spatel. Det er vigtigt at skynde, fordi hvis du køle det vil være mere kompliceret end Krispies Choco ikke klæbe konsekvent.

Når du har sprede chokolade med chocokrispies han begynder at gøre formen af ​​abe ansigt til at definere det område, hvor du vil anvende denne creme, og en anden, hvor du vil placere Krispies. Efter at formen af ​​ansigtet fylder det resterende areal op til kanterne af kagen med de resterende Krispies, hvorved den frie centrale rum.

En continuaciónecha creme i gratis centrale Krispies og glatte det godt med en spatel. For at gøre formen på øjne, næse og mund introducerer nogle chokolade på en vrang papir.

For at afslutte denne boligmontering del kage barn cookie Maria halvdelen af ​​en slot i kagen på begge sider af ansigtet, hvor du vil placere ørerne. I dem, placerer de to halvdele af kiks i hullerne.

Børn udsmykning kager med Lacasitos

Fisk kage

ingredienser6 æg, 100 gr. brunt sukker, 400 g. af sort chokolade, 80 ml. appelsinsaft og 250 ml. flydende creme at montere.

Til dekoration200 gr. af Lacasitos og 2 spiseskefulde spiseskefulde Nutella.

udarbejdelseFørst en rund og dyb smurt kage pan (22-24 cm) og sheathes bunden med bagepapir. Forvarm ovnen til 200 ° C.

Så smelter chokoladen og lad det temperament. For at smelte chokolade kan du bruge mikrobølgeovn, placere den hakkede chokolade i en skål, 50% strøm og stoppe det hver 30 sekunder for at fjerne chokoladen. Det er vigtigt at ikke at brænde og rør ofte indtil den er helt smeltet.

Derefter slå æg og sukker i en stor skål med elektriske stave, i cirka 5 minutter, indtil blandingen er noget tyk og cremet. Med mixeren kører, tilsættes langsomt den varme chokolade og pisk indtil lige godt blandet. Nu føje til mix af appelsinjuice. Jeg røre det.

Derefter tilsættes fløden og forsigtigt cirkulær bevægelse, indtil du har samlet. Efter at blandingen bliver til en støbeform og kog vandbad i ovnen. Bag kagen ved 180 ° C i 35 til 40 minutter eller indtil en tandstikker og indtast kommer ren.

Efter denne tid, lad afkøle i gryden. Unmold kagen og sted på en tallerken. Reservere det i køleskabet natten over.

Kage dekoration: at give formen af ​​fisk til den kage, du nødt til at skære en trekant-formet del og placere den som lim. Varm to spiseskefulde nutella mikroovn og spreder et tyndt over kagen for Lacasitos stikning lag. Placer de øverste Lacasitos. Til øjet kan du bruge en skære hvid sky med brune smarties end farve.

Hvis du kan lide en verden af ​​kager også gå ikke glip af disse andre sjove originale kager til fester, dekorationer til bryllup kager eller for eksempel disse lækre opskrifter fondant kager.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer