7 naturlige og sunde saft til hver dag i ugen


  I dag tilbyder vi 7 naturlige og sunde saft til hver dag i ugen. Og kan du finde en saft til at sænke kolesterol, for at slippe af med cellulite, slankende, hudforyngelse, og endda at forbedre tan. Noter alle idéer, vi tilbyder dig, vil du elske.

  Mandag: Grøn juice kost

  ingredienser1 æblegrøn skrællet, 1 kop vand, 1 spiseskefuld hørfrø, 2 spiseskefulde honning.

  forberedelse: Vask godt æble og fjerner huden og i hjertet af det samme. Nu Blend alle ingredienserne sammen indtil godt forbundet. Sæt i køleskabet i et par timer til at tage frisk.

  notat: Grøn juice kost bør kombineres med afbalanceret frokost og aftensmad kan træde i kraft, som du har angivet.

  Tirsdag: Juice antiaging selleri, roer og kål

  ingredienser1 roer, 1 selleri, q kål og halvdelen glas vand.

  forberedelse: Første skrællet og vasket godt roer. Så bare sætte alle ingredienserne i blenderen og vente, indtil de er godt forbundet.

  notat: Dens kraftfulde foryngende effekt, hjælper bekæmpe virkningerne af frie radikaler. Det er især rig på vitaminer B, C og K, samt folinsyre. Selvom du kan tage denne saft som helst tidspunkt af dagen, er det bedst at inkludere morgenmad, midt på formiddagen eller ved snack tid.

  Onsdag: Ananas saft og ingefær mod cellulite

  ingredienser2 eller 3rodajas af ananas og 1 skive frisk ingefær.

  forberedelse: Ligesom andre safter, du bare nødt til at sætte i blenderen alle ingredienser og vente, indtil de er godt forbundet. Sæt køleskabet til afkøling.

  notat: Det er et ideelt sted at afslutte debug og fastholdelse juice væske. Det forbedrer blodgennemstrømningen og bidrager til at bekæmpe cellulite indefra. Det er tilrådeligt at tage denne saft tidligere på dagen. Hertil kommer, ananas, hjælper med at tabe de ekstra kilo som du kan lide så lidt.

  Torsdag: Juice Detox røde frugter

  ingredienser: Halv kop blåbær, 6 jordbær frosne, halv kop brombær og halvdelen af hindbær.

  forberedelse: Bland alle ingredienser i skålen af ​​blanderen med lidt vand (bedre, hvis det er koldt), indtil den ønskede tekstur.

  notat: Bærrene er en af ​​de bedste allierede for at dæmme op for virkningerne af frie radikaler, fordi det indeholder antioxidanter. Den er ideel til saft hud reparation og også dens virkning er øjeblikkelig.

  Fredag: Appelsinsaft og Granada til at sænke kolesterol

  ingredienser: 2 granater, 1 appelsin og et strejf af vand kulde.

  forberedelse: Du skal blot sætte de ingredienser, du har vist i blender, indtil godt forbundet.

  notat: Den rigdom af Granada i flavonoider og tanniner, potente antioxidanter, optimal frugt for at forhindre kolesterol. Orange forstærker også virkningen på grund af sin høje indhold C-vitamin. Du kan tage denne saft på ethvert tidspunkt af dagen.

  Lørdag: antioxidant juice kiwi og banan

  ingredienser1 kiwi, 1 banan og et strejf af vand kulde.

  forberedelseKom ingredienserne, du har valgt i blender, indtil godt forbundet. Så lad den hvile lidt i køleskabet.

  notat: Den Kiwi er en af ​​de bedste skjolde vores immunsystem, en kraftfuld antioxidant, der hjælper os med at passe på os selv inde og ude. Til dette må vi tilføje energi egenskaber banan, rig på tryptophan, som hjælper med at slappe af, men også giver os carbohydrater, folat, kalium, magnesium og fiber, som hjælper med at stimulere intestinal transit lette fjernelsen af ​​affald i kroppen, som, hvis akkumuleret, accelerere aldrende.

  Søndag: saft at forbedre garvning

  ingredienser: 3 gulerødder, 1 appelsin, 1 håndtere til 1 nektarin

  forberedelseTilføjer alle skrællet og ingredienser i blenderen. Rør godt rundt for at blive integreret og sætte det i køleskabet i et stykke tid.

  notat: Frugt og grøntsager orange, rød og gul er rige på betacaroten, som det er et næringsstof, når den når bliver tarmen vitamin A og oplagres i leveren som retinol, afgørende for hudens pigmentering.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  69 − 60 =


  Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة