Crafts for børns fødselsdag invitationer [Fotos]

Hvordan forbereder smuk og original invitationer til børn fødselsdag? Lad os se nogle Simple ideer du kan gør det selv, Du kan endda have et samarbejde med små til at organisere et af de væsentlige oplysninger om eventuelle børns parti.

Før ind i feltet, tage hensyn til nogle Bør tips på invitationer til børnefødselsdage. er afgørende Send med tiden. Herudover bl.a. alle grundlæggende oplysninger Om partiet (dag og tid, sted, navn på barn / en hvis fødselsdag ...), så glem ikke at tilføje yderligere oplysninger, såsom om at tage kostume. Invitationer Kan også annoncere en temafest. Confecciónalas Med passende tegninger.

Invitationer er en af ​​detaljerne i den part -along snack, poser ferie, dekoration eller kostumer, hvis det er dem selv tematisk-part kan for at forberede os, med hjælp, hvis barnet har de old- Flere klatvask. Vi kan forberede enkle og den originale invitationer skære ansigter pap med tegneserie dyr og figurer, krøllet silke og indsætte farver og dekorere dem med maling præget at lave sjove funktioner.

Du kan også indsætte crepepapir på karton og skær den som is stick, paraply eller blomst. Pynt med selvklæbende pletter. Indsæt ispind tændstikmænd til et Med lim og bruge en sæl til at stemple og et dekorativt touch.

Vil du gerne gøre en invitation oprindelige form bamse Formulere? Bemærkninger: Klip formen på din krop, hoved og ben i brunt papir og puslespil. Gør dit ansigt med grå og blå filt, pink, og dekorere det med en sløjfe. For at gøre en plys bamse, Klip formen på hans hoved revístela pap og plys. Tilføj øjne, næse og mund af farvet konstruktion papir. Tilføj en løkke og lim bomuld.

Hvad tror du en invitation i form af krone? Klip formen på en krone på pap. Pynt med farvede stjerner og papir figurer. En enkel idé, men et resultat af den oprindelige mest.

Børn håndværk parties tema invitationer

  • Hvis vi vil gøre en tema fest, type Halloween, vi kan for at forberede invitationer kort. Skær hovederne, græskar og sorte katte i pap farver (orange, lilla, gul) og producerer hår, øjenbryn og knurhår med sort bygning papir. Skær trekanter til mund og næse i kontrastfarver og fuldføre dekoration med sølv stjerner og glitter.
  • Invitation kat maske: Køb en kat maske og skrive partiets detaljer på ryggen med sølv blæk Fortæl gæsterne at bringe masken til festen.

Du kan også være interesseret i: poser håndværk for børnefester og de bedste opskrifter fødselsdag kager.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =