Hvordan laver hjemmelavet mynte is

Med høje temperaturer er der ikke noget bedre end at tage en pause tager noget køligere. Men mange af de iscremeindustrien solgte ikke bare at overbevise os, er det unødvendigt, at mange kalorier og tilbyde alle former for konserveringsmidler, der gør lidt for vores sundhed. Hvis du ønsker at nyde en sund måde, gå ikke glip af hvordan man laver hjemmelavet mynte is Hvilket bringer om enorme fordele for din krop. Og desuden, det er døden!

Ingredienser

• 4 æggeblommer

• 125 g sukker

• 200 ml fløde

• 100 ml mælk

• 2 spsk mynte blade

Trin for trin

fuld Et glas vand Indtil det og varme Det handler om at koge. Indtast blade mynte og lad stå i 10 minutter så du kan banke ned i vandet den maksimale mængde af saft mulig. Når du passerer denne gang, at stammen brøndvand fjerne spor af mynte, stramme de sidste med en ske til at udtrække den størst mulige mængde stof.

Mens æggeblommer ind, fløde og sukker i en skål og montere dem ved hjælp af blanderen Indtil stiv; Indhentning dvs. sådan volumen, at du slår containeren Når cremen ikke falder. Når du har det, til blandingen og mælkebeholder Sidste mynte og rør godt.

Endelig indtaste det i fryseren i en time. Når du passerer denne gang skal du udpakke og slå til Undgå iskrystaller er oprettet. Dette skal gentage hver 45 minutter Under den fire timer efter. Og klar! Du har en is sund og tiltrækkende som nogle friske mynteblade Placering rundt.

Hvad synes du om denne opskrift? Vi anbefaler, at du 'også tage et kig på opskriften på chokoladeis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi