Rengøring af ovnen uden brug af kemikalier

På markedet er der mange rengøringsmidler, der lover at have en upåklagelig daglig ovn. Men virkeligheden er helt anderledes, og det er, hvis der ikke anvendes spor selv Kan forårsage meget vanskeligt at fjerne. Hvis du ønsker at holde det rent og væk fra giftige, gå ikke glip af hvordan man kan rense ovnen grundigt uden kemikalier. Du vil glemme fedt for evigt!

Rengør ovnen med Naturprodukter

"Hvordan at rengøre ovnen grundigt? "Det er en af ​​de hyppigste spørgsmål, der opstår husmødre, og det er en af ​​de mest ubehagelige opgaver, der udføres i ethvert køkken. Vi skal sikre udføre en ugentlig rengøring for at forhindre opgaven er kompliceret og, naturligvis, bruge de bedste naturmedicin Det vil garantere os en succesfuld og kemikalie-fri resultat. Ja, vi foreslår, at du kombinere flere af dem til at få et bedre resultat.

Salt er et element ikke kun bruges til at give smag i køkkenet, men også meget nyttigt for rengøring og desinfektion af ovnen. For at oprette en blanding af spor, der fjerner enhver fedt, skal du ½ liter vand og 250 gr. af salt. Spred blandingen ved ovnvæggene, Især i aflejringer og pletter, og lad det virke mellem 15 og 20 minutter. Efter denne tid, skyl med en fugtig svamp.

Rengøring af ovnen grundigt med citron

Lemon er et produkt bekæmper dårlig lugt det, men også er en stor allieret mod fedt. til rense din ovn kan du blot skære en halv citron og pres saften. Derefter tilsættes saften af ​​to citroner i en gryde inde i ovnen. Programmere den til 250. og blade inde i gryden i 30 minutter. Efter dette tidspunkt kan du og fjern gryden.

Rengøring af ovnen grundigt med Eddike

For at bekæmpe lugt er stadig der kan være, kan du anvende en blanding af ½ liter hvidvinseddike og 250 gr. af salt. Både Bland saltet er ingredienserne Indtil Fortyndet. Derefter placere blandingen i en sprøjte og spray ovnens vægge og lad den i et par minutter. Endelig skylninger og fjerner snavs med en våd svamp.

Rengøring af ovnen grundigt med Eddike

Et andet element, der har mange egenskaber er eddike. I dette tilfælde til at rense ovnen simpelthen at blande eddike med bicarbonat. Hæld blandingen i en spray og anvende på ovnens vægge. Når gennemblødt, program ovnen til 120 ° C i ti minutter. Når det forventede tidspunkt passere, lad afkøle og enhver fedt fjerne med en våd svamp.

Hvor grundigt rengøre ovnen med bagepulver

En anden løsning til at fjerne fedt fra ovnen er at fremstille en blanding med en kop bagepulver og vandglas. Du skal ansøge tvinge blandingen på overfladen af ​​ovnen og lad det sidde i et par minutter, før skylning.

Og klar! Ved at kombinere flere af disse metoder ovnen vil se så fejlfri At igen. Vi opfordrer dig til at prøve dem alle!

Hvad synes du om denne artikel? Vi anbefaler, at du tager et kig på flere tips til at forlade pander som ny og esta anden til at rense afløbet med eddike og bagepulver.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3