Ragdolls: original og gratis mønstre [FOTOS]

Børns Crafts: Rag dukker, trin for trin. Vil du lære at oprette sjove håndværk til de små? Så, Vi forklarer trin for trin, hvordan man laver rag dolls.

Gør rag dolls, trin for trin

materialer: Forskellige stoftyper (bomuld til ansigt og arme, enhver anden type tyndt stof til tøj og andre lignende eller endnu stærkere for dækmaterialet) tape, hår uld garn, polyester fiberfyld og en stift.

Værktøj: Symaskine, nåle, tråd, saks, kridt, pinde, blyant og især at fastsætte hendes hår og ansigt maler lim.

udarbejdelse: For det første, udskriftsmønstre. Derefter kopiere de mønstre af den valgte stof. Tidspunkt for syning skal du udføre den ved at lave små punkter, der er tale om ikke at bruge symaskinen. Det er vigtigt at efterlade en åbning til stopning og skærer med lidt margen på sømmen. Gira med til at holde arme. For at gøre fyldet dukken gør brug polyesterfiber er sikker Stillingen halsen fast nok.

Nu er det tid til at skabe nederdel hem Når du har at gøre og sluttede sig til kroppen taljen, wrap et bånd rundt om taljen og binde en sløjfe på bagsiden.

Nu bliver tid til at male øjne og mund kludedukke.

Luk derefter hul i hver arm, og du kan nu sy kroppen af ​​din kludedukke Placering det lidt fremad.

Derefter Mellem hovedet og halsområdet fyld. For at udvikle hår, binde midt på streng af uld sy det i hånden. Indsæt hovedet med lim.

Tilsæt til sidst hat og binde hans bånd til din kludedukke.

Dukker uld, hvordan man laver dem selv

Først får du et mønster til at oprette dem. Det ville være ønskeligt, at du 'trække på en pap skabelon til at betjene dig og være i stand til at oversætte lettere over internettet. Dernæst skal du vælge den type stof. I dette tilfælde anbefaler vi, at du 'vælge en hud af dit håndled og andre uld til tøj. Derefter skæres hver del af figuren, og sy dem forlader et hul til at fylde dem med bomuld.

Når du har alle dele af syet og udstoppede bomuld krop, øjne, mund og hår tilføjer. Factions dit håndled uld kan trække dem i ansigtet Direkte med stof maling. Hjælp dig selv til at skabe den uld hår, som vi anbefaler, at skærer flere lange stykker ater mere eller mindre i midten for resten af ​​håret falder på skuldrene af håndleddet.

Hvis du kunne lide Disse tanker af hjemmelavede håndværk, gå ikke glip af galleri kludedukke mønstre, vi har udarbejdet for dig.

Vil du gerne lære at gøre andre dukker? Lær at fofuchas, eva gummi dukker eller marionetter følte nadver.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1


Danacol laxatif Sarveisontelo أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ