Sådan fjerner muggen lugt af vaskemaskinen


  Naturlig udrensning af vores apparater og vores hjem er noget, vi allerede kender. Vi ved, hvordan man kan fjerne lugt køleskab, naturmedicin til rengøring af spejle, naturlige midler til at rengøre marmor eller for eksempel hjemmelavede tricks til at rense retter. Nu er det tid til at lære, hvordan man skal behandle med rengøring vaskemaskiner.

  En af de mest almindelige ulemper ved vaskemaskiner er Deres Mug. Men hvad skyldes dette? Denne lugt er forårsaget af tilstedeværelsen af ​​mug på leddene, områder med vanskelig adgang. Blandt de mest almindelige årsager til frembringelse af formen er overforbrug af vaskemidler og skyllemiddel, der ophobes i disse dele af skiven.

  Så vi stille spørgsmålet, hvordan kan vi rette op esta ubehagelig lugt? Så, naturligvis vi præsentere nogle hjemmelavede løsninger og løsninger til det. Pas godt note!

  1. Brug detergent

  Vi anbefaler at bruge rengøringsmidler kapsler. Og det er netop en af ​​årsagerne til lugte er overdreven brug af vaskemiddel og skyllemiddel, som forårsager langvarig skimmel og dermed frigivelsen af ​​ubehagelige lugte. Selv brugen af ​​vaskepulver er ikke tilrådeligt af samme grund.

  2. Skiftende varmt og koldt vand

  At forebygge og fjerne lugt af skiven på grund af tilstedeværelsen af ​​mug er esta tilrådeligt at vaske dit tøj skiftevis koldt og varmt vand. Takket være dette trick vil hjælpe simpelthen på grund af høje bakterier Eliminer temperaturer og vil hjælpe Eliminer også enhver resterende rengøringsmiddel overforbrug.

  3. Lav vaske i vakuum

  En anden simpel tricks du kan udføre for at holde din vaskemaskine lugt fri er udføre vaske i vakuum. For at rengøre maskinen, i dette tilfælde, Du er nødt til at bruge vaskemaskine uden tøj. For at gøre dette, prográmala til 90 grader. Tilføj en liter hvid eddike. Forløbet tid Det startede det program du endelig åbner døren for perfekt tørring.

  4. Rengøring af filtre og pakninger

  En af årsagerne til lugte er rengøring af Utilstrækkelig Ligeledes filtre. For at bekæmpe ubehagelige lugte spændeskive anbefaler vi at foretage en grundig rengøring af filtrene Mindst 2 eller 3 gange om året. For at gøre dette, kan du hjælpe på specifikke produkter, som du 'kan finde på markedet, eller, hvis du foretrækker det, kan du bruge hvid eddike, som er en fremragende desinfektionsmiddel.

  Det er hensigtsmæssigt at være opmærksom på tilstanden af ​​de sæler, som er en kilde til betydelig snavs. I denne forbindelse bør du rense den med en klud vædet regelmæssigt i vand og eddike.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 2 = 7


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة