Hvordan man laver et kludetæppe dug [FOTOS]

Patchwork arbejde: At en dug. Kan du lide håndværk? Denne gang har vi fokus på patchwork arbejde. Så, Vi viser dig, hvordan du opretter en dug til dit hjem.

Hvordan man laver et kludetæppe dug, trin for trin

materialer: Tape foranstaltning, firkantet stof, en symaskine, materialer til split bag, saks, pap, papir stof, nål, tråd, jern og et strygebræt.

udarbejdelseFørst måler dit bord ved at tilføje Omkring 30 cm. Foranstaltninger. Så Beregner størrelsen af ​​patches til din dug dividere bredden af ​​din Mantel til fire. Gentag proces med langt esta. For patches vælge forskellige farver og designs. Lav en pap skabelon den størrelse, du ønsker at få dine patches. Placer skabelonen på bagsiden af ​​stoffet og trække omkring det med en blyant til stof. Derefter skæres patches. Bortset på jorden beslutter, hvordan at distribuere denne vilje på dugen.

Nu de endelige patches syet ende i langsgående strimler og derefter en syr de sammenføjede strimler. Opret en søm på 0,30 cm. omkring kanten af ​​dugen. Derefter skæres et stykke stof på størrelse med din dug. Dette stof skal være forbeholdt bagsiden af ​​din patchwork dug. Nu slutter højre side af patchwork og stof til bagsiden. Sy dem, efterlader en søm på 1,5 cm. Indtil en åbning på 20 cm. Materiale passerer gennem åbningen for at eksponere den højre side. sy derefter åbningen. Endelig stryge stoffet og symaskine alle kanter for at styrke sømmene.

Hvordan patchwork dækkeservietter

For at oprette en simpel esta patchwork dækkeserviet du skal bruge følgende værktøjer: En roterende kniv, lineal, pins, symaskine, en pen af ​​vand, jern, tråd og nål. Med hensyn til de materialer, du behøver kun patchwork stof.

Udvikling, trin for trin: Først skal du klippe størrelsen patchwork stof, du ønsker at få din dækkeserviet. Derefter tænde side er parat strimler dug. For at gøre dette, skal du skære dem til i længden at du ønsker at få dit arbejde patchwork. Så skal du lægge alle brikkerne i patchwork at kontrollere De passer godt. Når du har kontrolleret alle passer ordentligt sammen Det er tid, så en, sy dem. Når tingene hjørnerne, anbefaler vi, at du først tjekke med vand pen område, som du er nødt til at sy. Også Du bør lade 2 cm margen.

Også Ayudate vand pen til at markere de områder af dug du har besluttet quiltning. For at afslutte din dækkeserviet er kun patchwork dræbe. For hjørner skal du gå op og ned lidt stof og tjekke det ikke rager That. Husk ikke at sy hjørnerne siden da nødt til at sy en skjult søm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 19


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho