Kreativ Genbrug: Crafts sokker [FOTOS]

Originale Ideer til genanvendelse SOCKS. Har du gamle sokker derhjemme du kommer til at smide væk? Gør det ikke. Her præsenterer vi forskellige Creative Recycling idéer, som du kan oprette med gamle sokker.

Vi tidligere kendt hvordan du kan genbruge knapper i den oprindelige måde en idé om genanvendelse kaffegrums, biblioteker eller forslag til genbrug, for eksempel, at skabe sjove ideer, genanvendt smykker. Men nu vil vi forklare Hvordan kreative håndværk med sokker.

Uld sokker er perfekt til at fjerne støv fra små områder af huset, hvor det er sværere at nå. Til det, Du har brug for en handske stor nok, så du kan sætte din hånd. Når du har det klar, og kan let rengøres mellem, for eksempel, radiatorer eller skodder huller.

vinduespudsning

Som nævnt ovenfor er uldne sokker perfekte til rengøring af huset. Her præsenteres et andet forslag: bruge dem til at rengøre glasset og vinduer. Uld er perfekt i disse sager, da det ikke kaste fnug og tørre også hurtigt.

Teddy genanvendt sokker

Nu er det tid til at introducere et job betød for børnene i huset. Det handler om at skabe en sjov bamse slangelignende fra gamle sokker, som du har derhjemme. Du skal bruge 7 sokker, sakse, vat, nål, tråd, to knapper og røde bånd.

Trin for trin: Begynder med vat påfyldning sokker. Når du har alle de sokker med polstring, den ene efter den anden Placeret, at sætte en tå i knytnæve af den næste. Hjælp dig selv nål og tråd til at binde hinanden.

Med den sidste sok skal du gøre det modsatte. Det vil sige, i stedet for at fastgøre det ved tåen knytnæve tidligere, skal du vedhæfte manchetten.

I den sidste sok tå, syet røde bånd. Skær det og gøre et højdepunkt inverteret at opnå esta tungen fyldt med sokker genbrugsmaterialer.

Endelig sy de to knapper danne øjnene af den fyldte slange.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 87


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer