Sådan ende fugtighed i hjemmet: Nyttige tips

Nyttige tips til at fjerne fugt. Har du fugtproblemer i dit hjem? Her præsenterer vi nogle effektive hjem retsmidler til at eliminere fugt.

Med ankomsten af ​​efteråret og den gradvise fald i temperaturer sædvanlige problemer i dit hjem Arise i form af fugt. Men hvordan kan du genkende, hvis du lider esta type problem i dit hjem? Kondens, mug og ubehagelig lugt er et symptom på dette, og kan være skadeligt Også for vores sundhed.

Mest berørt mellem værelser ved tilstedeværelsen af ​​fugt omfatter badeværelset og køkkenet, på grund af tilstedeværelsen af ​​varmt vand og tilberedning af mad, hhv.

Kondensationseffekt opstår, når der er en koncentration af varm luft med kolde, Sådanne overflader: såsom vægge, vinduer og overflader. Derpå luftkølet og ikke er i stand hurtigt beholder indeholdende vand af damp bliver derefter dråbevis. For at undgå dette, det ville være nødvendigt for at sikre luftcirkulation Med sådanne simple gestus som at åbne vinduerne. Ellers kan overdreven fugtighed bevirke dannelse af mug, meldug og farvning af vægge. Desuden kan indånde sporer forårsage luftvejslidelser, reumatiske sygdomme og fremkomsten af ​​allergi.

Tips til at fjerne fugt fra dit hjem

Der er nogle enkelte Hjem tricks til at bekæmpe fugt indeholdende nogle huse. Omsættes i praksis følgende tips og, på ingen tid, vil du bemærke de første resultater:

  • Montering af affugtere. Placering af disse enkelt enheder i værelserne på dit hjem er en økonomisk og god løsning for miljøet. Ikke blot vil give dig mulighed for at reducere fugt, men vil reducere omkostningerne Også for din elregning. Vil du gerne vide, hvordan man laver et hjem affugter? Vær opmærksom. Du skal bruge en plastflaske tom halveret og tør. Placere Omkring 150 gram salt i det Den skal placere i køleskabet i mindst 10 timer. Endelig er du bare sætte Skulle Disse husholdningsapparater i rum, hvor du har brug for dem det. Men du kan altid henvende sig til desmhudificador Albert til at reducere luftfugtigheden i dit hjem.
  • Ventilation. En anden mulighed er at ventilere huset hver morgen i mindst 10 minutter.
  • Anvendelse hætten. Mens madlavning er vigtigt, at hætten til at absorbere alle handlinger dampen.
  • Anvendelsen af ​​kalk. , Selv om dette er et perfekt stof til at absorbere fugt, skal du bruge det forsigtigt, da kalk kan skade huden og øjnene. Vi anbefaler derfor at sætte en flaske kalk med huller i bunden i værelser i dit hus De vådere.
  • ved hjælp af planter. Der er visse former for potteplanter Også tropiske planter især, som er perfekte til at reducere overskydende fugt væk fra dit hjem og forbedre øge luftkvaliteten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 27


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron