Typer af bonsai: Hvad er det bedste for dit hjem?

Bonsai kan være lidt kompliceret at vokse for begyndere. Men der er nogle arter er bedst egnet, hvis egenskaber tilpasses forskellige typer af miljøer og kræver mindre specifik pleje noget. Vi fortæller dig, hvilke er det bedst at have i huset, hvis det er første gang, du gør slags dværg træ esta.

Det er ikke usædvanligt, at det første gang, du har en bonsai, oplevelsen ender i tragedie. Især da det er valgt utilstrækkelige arter for os. De fleste bonsai er udendørs. Men der er nogle typer, der kan leve i huset, fordi de kommer fra tropiske klimaer De er komfortable og med indetemperatur. Med denne type Pinetree kan vi dekorere vores hus og give en masse liv. Vil du møde andre indendørs sølv ?. Med vores tips kan du gemme en trist fiasko. Det er de arter passer bedst At du inde:

Inden ESTA-arter, er den letteste at finde i butikkerne og planteskoler er retusa. Men også det understøtter lave temperaturer mindre end 0 ° C mister deres blade, trods staude. De Ficus er også meget godt valg for begyndere I denne spændende hobby.

Nåletræer

Normalt Selvom vi mener, at bonsai som denne er for erfarne pårørende, kan dyrkning være givende Også for begyndere. Især hvis du går til Juniperus chinensis eller procumbens. Begge vil tjene til at at lære Alt hvad du behøver: pinzarlos, formning, alambrarlos ...

Inden du begynder at købe en bonsai skal du godt informeret. Bemærk Karakteristik af dit hus, orientering, mængden af ​​sollys, hvis du kommer til at sætte inde i huset eller udenfor ... Begynder med en enkelt kopi, se Med ham øve de grundlæggende teknikker kultur og vedligeholdelse. Hold en dagbog, hvor bemærker al den omhu, som du betaler ham, så du har alt under kontrol og kan afsløre, hvad der ikke med det samme. Og frem for alt, har Tålmodighed. Bonsai træer er levende ting har brug for masser af opmærksomhed, og hengivenhed. Giv ikke op, hvis noget går galt de første par gange.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 47


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer