5 grunde til det er bedre at vente med at sige “jeg elsker dig”

Farende er ikke godt. Så før du siger noget, der sandsynligvis du omvende senere, Tænk over det bedre! Du sagde "Jeg elsker dig" så mange gange, og så mange forskellige mennesker Denne sætning har næsten mistet sin betydning. Næste gang du føler det presserende behov for at stoppe op og reflektere udtale det. Kan du blive udtrykke mere end hvad du virkelig føler. Vi giver dig fem grunde hvorfor det er bedre at vente.

De bærer lidt tid sammen

Et par uger er begyndt dating og Det er normalt at føle, at alt er perfekt Og det er den person i dit liv. Men stadig Du kender ham ikke grundigt. Hvis du giver lidt mere tid til forholdet kan du se, om dine følelser er sande eller hvis kun på grund af den meget illusion fra starten.

Det svarer ikke (endnu)

Selv hvis du er allerede forelsket til bunden måske har jeg ikke haft tid til at gøre. Kan der være mange grunde til dette, og behøver ikke at være ensbetydende med brud. Hvis du opdager, at jeg er endnu ikke på det tidspunkt, lad ham komme af sig selv og uden tryk. Jeg mener, hvis du styrter det Den med disse to ord vil skabe en unødig stress Blandt jer, som kunne afslutte forholdet.

Måske er der dig fanget fra første øjeblik, men jeg har bare ønsker at tilbringe natten med dig! Så dog godt alt er gået, bedre ikke sige noget. Dine "følelser" vil sandsynligvis forsvinde Når solen og hvis du ytre et "jeg elsker dig" nu får kun skræmme ham. Men hvis du fortsætter det godt den næste dag spørge dit telefonnummer og ringe til ham på bo hos ham en anden dag. Hvem ved? Må det være begyndelsen på en smuk kærlighedshistorie.

Er det ikke sandt

Jeg fortalte dig det du føler sig tvunget til at gengælde. Men hvis du endnu ikke er på det tidspunkt ikke alene Du skal fortælle, at såre hans følelser, vil du være ved at give falske forhåbninger. Men du ikke ønsker også at såre dine ord bliver nødt til at måle velvære så ærlig som du kan.

Selv du er ude (selv)

Jeg ved i nogen tid, men nu når du er begyndt at få dybere følelser for ham. I stedet for at nærme sig ham med en intens "jeg elsker dig" Du bør sætte farten ned. Stil et citat og se, hvordan dit forhold udvikler sig. Når den tid kommer, du vil fortælle åbent igen og igen, men for nu du bedre holde tilbage eller det er sandsynligt at løbe ud.

Du kan også være interesseret i: 6 Most Important sætninger, enkel &8220; jeg elsker&8221; og 10 hemmelige måder at sige &8220; jeg elsker&8221; af mændene.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5


Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة