Elsker sange at dedikere min kæreste: top 5 [VIDEO]

Kærlighedssange at dedikere min kæreste: top 5. Har du lyst til at fortælle din kæreste Midler til alt det, du og ikke ved, hvordan? Gennem hele sin historie har mennesket brugt musik som et sprog til at udtrykke deres følelser, da det er meget svært at finde de rigtige ord til at beskrive dem. Det er derfor, vi Foreslå du fortælle din kæreste, hvordan du føler gennem en sang. Det er en meget romantisk detalje Det er sikker på at begejstre du vil blive overrasket, og du vil opnå. Her er en ranking fra spanske sange Som de er en hel kærlighedserklæring.

sange pop, rap, solister eller grupper, moderne eller klassiske sangere, film soundtracks ... Sean Hvilke er dine præferencer, kan du finde en kærlighedssang perfekt til at tilbringe din kæreste. Her er en rangordning af fem af de bedste kærlighedssange i spansk at formidle til din partner, hvad du ikke kan gøre med ord.

  1. Hvordan til at tale fra AmaralHvis du og din partner er dem, der er bestemt til at være sammen, men du dine kommen og gåen ADH, dette er din sang. Kærlighed omtales i teksterne af denne sang er en kærlighed, der aldrig går ud og trods bliver adskilt, kan spillerne kun tænke på hinanden.
  2. Contamíname fra Ana Belen: Det er perfekt til dem, der satser på en klassisk sang. Ønsket om at lære mere om parret og dermed føler sig mere forenet er budskabet i denne sang, mesterligt spillet af den musikalske ægteskab i vores land: Ana Belén og Victor Manuel.
  3. Lad det hele fra Chayanne: Meddelelsen At puertoricanske sender os sangeren er ubetinget kærlighed. Denne følelse er over forskellen af ​​kulturer, religioner eller hvad vi har gjort før forelskelse. Ikke noget spørgsmål, kun to mennesker er forelskede. Der er få så enkel og så spændende på samme tid sange.
  4. limet dans fra Sergio Dalma: Da jeg konkurrerede i festivalen Eurovision i 1991. Det har et ikon i form blive af kærlighedssange er berørt. Hans budskab fortæller os, er det ikke muligt, at være væk fra den person, du elsker, skal du have det tæt på alle tidspunkter. Dans er ikke danser væk ...
  5. uundgåelig fra Laura PausiniDet er umuligt at lave en gennemgang af kærlighedssange i vores sprog uden at medtage denne italienske kunstner. Laura Pausini synger ligesom lidt kærlighed. Enkeltheden af ​​musikken lader os blive ophidset med bogstavet og stemme. Dette tema er en smuk refleksion over, hvad livet ville være uden den anden.

Du kan også vælge for din autograf en sang i Inglés men, uanset hvilket sprog du vælger, den vigtigste er, at svarer til din kærlighedshistorie og kender din partner vil lide det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 51


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة