Slidgigt, Fjern rugbrød

Slidgigt, Fjern rugbrød. Når knogler svække, vores gennemgang Skal diæt og satse på nogle fødevarer Det, måske indtil nu Vi havde ikke den fornødne opmærksomhed. OA er en af ​​de Alterations artikulær hyppigere. , Selv om det er en kronisk lidelse, Der er forskellige Bekæmpelse Deres Symptom og selv forsinke dens udvikling. den fodring, som i alt relateret til vores Sundhed, Også det spiller en vigtig rolle i tilfælde af slidgigt.

Rye, sammenlignet med andre korn som hvede, jeg har mindre gluten, mindre protein og fedt. På den anden side, det indeholder mere fiber og flere kulhydrater end andre typer af brød, brød: såsom hvid, og det er også en kilde til vitaminer, mineraler (Calcium, jern) og folinsyre. Rugbrød, foruden STI karakteristisk farve (Tendens til sort) Ofte det mangler er mindre skorpe og elastisk end andre typer af brød, mel Netop har mindre Fordi gluten.

Takket være sit bidrag i lysin, Det er en forbindelse knappe i resten af ​​familiens korn, rugbrød produktions favoriserer Collagen. Denne fordel knoglemasse og forbedrer bidrager til at forebygge slidgigt, som et resultat Vises Hvilke af slid af ledbrusk, Mellem vævet fundet knogler og dæmper derimellem effekt. Slidgigt kan påvirke rygsøjlen, den hænder, Knees og hofte. Dens karakteristisk symptom MEST smerte, Hvilket normalt sker med bevægelsen af ​​de berørte og give Med fælles hvile.

Rugbrød: Andre egenskaber

Rugbrød er til stede i vores kost Allerede i mindre grad, selv om end andre typer af brød eller fødevarer fremstillet med denne type korn. Faktisk Dets vigtigste anvendelse er som en følgesvend Normalt baserede eller canapes.

Rugbrød for indhold af fibre, vi har diskuteret tidligere, også er en god allieret for at bekæmpe forstoppelse problemer og fremme intestinal transit. Desuden er det er en god allieret Også af diæter til diabetikere -Reducerer og forsinker absorptionen af Sukkerarter blot ved organismen og kostvaner at balancere kolesteroltal. Desuden er denne type er mere saciante, eller i det mindste, reducere følelsen af ​​sult i længere tid ved at forsinke tømning tidspunktet for vores mave.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 48


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة