Michelle Jenner og Leiva: Slutningen af ​​forholdet [BILLEDER]

Michelle Jenner og Leiva: Slutningen af ​​forholdet. Efter to års forhold Om Det forekommer parret Dannet af den smukke skuespillerinde Michelle Jenner og sangeren af ​​"Sloth" Leiva Hun er kommet til en ende. Ifølge talrige kilder det karakteristikken Michelle WHO Jeg har taget beslutningen at lave en pause i deres forhold. En beslutning Leiva Jeg var ikke enig og så sangeren Jeg passerer en af ​​sine værste øjeblikke. Ifølge In Touch magazine den unge skuespillerinde blev set gående med en kammerat på gaden i Madrid, vil din nye partner? Hvad er der synes klart brud er esta Leiva, der lider mest.

Michelle Hvilket det var en af ​​de store skuespillerinder åbenbaring for sin rolle som "Sara" i serien "Los Hombres De Paco" STI begyndte med dette forhold var den indtil da sanger af "Sloth", Leiva, da de indså indspilningen af ​​"Hvor er du?"Bestemt til velgørenhed.

Dengang det rygtedes, der kunne opretholde et forhold, på det tidspunkt, Selvom Michelle var Med partner. Et par, der efterfølgende bort at hellige sig sanger Udelukkende dovenskab. Bekræftelse af Deres romance kom Deltog premieren Når Begge de nyeste film skuespillerinde

Og Michelle er det, det vi så i Goya Awards 2012 Hvilket jeg blev nomineret til Bedste kvindelige hovedrolle For sin rolle i "Vær ikke bange"Men Hans kammerat var María León WHO vandt prisen, har jeg set har-været, Ifølge magasinet In Touch med en anden dreng gaderne i Madrid. Hvad er ikke kendt med sikkerhed, er ukendt esta Det er den erstatning for Leiva eller dette er årsagen til deres bruddet.

I mellemtiden, sanger Sloth Det er inde i en dårlig tid. I februar offentliggjorde jeg Hans soloalbum "December", hvor der er en sang, der synes at være dedikeret til skuespillerinden. "Eme" Hvilket er navnet på den sang, du har til meget melankolske tekster og perfekt Det kunne rettes til Michelle, men der har været på dette ingen bekræftelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 36 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة