8 ting mænd gør efter separation


  8 ting mænd gør efter separation. Fasen efter en breakup er vanskelig og smertefuld, Tvivl men ingen i fantasien af ​​kvinder, vi lider mere end mænd, der. Men i virkeligheden, de græd for de også erindringer og håb om en flash-back undertiden usandsynlig. Dybest set lider ligesom os, det er den måde at håndtere den smerte, der ændrer sig. Bortset fra flirt og natklubber, tilbringer mændene vægtene også alene på sofaen, men i stedet for at spise chokolade, skal du vælge have en drink. Bedste at ikke sætte dem lider ingen undskyldninger for at forlade og være oprigtig.

  1. Cry på sofaen

  Efter arbejde De ved ikke, hvordan man kan trøste, at forberede middagen og taler ikke De råber på sofaen huske og sorg, tænker, hvis det var din skyld eller ej. Mænd og kvinder De lever forskelligt i slutningen af ​​en kærlighed.

  2. Miran billeder

  Ja, de mister dyrebare timer af præsentere deres tid på at se den Gamle billeder af to, den mest romantiske og sjov, selv om det gør ondt. , Selv om jeg ikke tilstå, kan De ikke undgå at gøre det, og føler sig dårligt.

  3. lytte til høj musik

  Taler ikke om musik, men munter sange af forfattere, der ikke kan være mere trist. Der er også dem, der forlader Hypnotic rytmer af dyb hus, Ideel til ikke stoppe med at tænke. Oplev de 10 grunde mænd foretrækker at blive efterladt.

  4. Salen alene

  Når han ikke er klar til at gå ud med venner at have det sjovt i denne fase starten forlade alene, går fra bar til bar indtil sent om morgenen. Det virker som om intet var trøst.

  Ofte 5. De er beruset

  Søjlerne Bliv Deres nye hjem, Her tilbringer de deres fritid i selskab med sig selv og en drink. drage fordel enhver lejlighed, selv i løbet af dagen, for at drikke, for at glemme en dårlig måde.

  6. Du må ikke rengøre huset

  Deres huse er fulde af skrald, tomme dåser, vaskeri og uvaskede retter. Bliver miljøet og så det er hvor tung retfærdiggøre lyst til at gå ud hver aften. En meget dårlig idé at fra deres side ...

  7. De går ud med gamle venner

  efter fase &8220; Jeg er glad alene&8221; vil starte ud med gamle venner, på trods af at have overvundet ungdom, som om der stadig They Live, de var teenagere. All Day Tænker om der feste!

  8. Indtast

  at flirte Med hvilket giver dem en antydning af fred er blevet en vane, noget for tung, der gør dem. Hans største interesse efter den indledende smerte er tilbage til belastningen og få en pige, der ignorere dem.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  39 − 37 =


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة