Luis Tosar og Marta Etura: en ende på en tavs forhold [BILLEDER]

Luis Tosar og Marta Etura: en ende på en tavs forhold. Da vi så dem sammen i februar sidste år i at levere den Gaudí Awards, Vi havde ikke været hørt om filmen næsten ingenting parring Luis Tosar og Marta Etura, De stillede da ikke engang sammen på den røde løber ved Goya par dage senere. Det er rigtigt, at parret har taget deres fulde diskretion kærlighedshistorie, Det så mere end én er blevet overrasket over at opdage opfylde sin afslutning i et magasin billeder af skuespillerinden med hvem jeg har, er hendes nye kæreste, Gonzalo de Santiago Med en skuespiller og en anden kvinde blev set ved en koncert.

Det synes at være et år med film bryder par, Allerede nogle bekræftet som Tom Cruise og Katie Holmes Det og andre synes at have været i rygterne, og Antonio Banderas: såsom Melanie Griffith.

Den første gruppe, det vil sige, af bekræftet, adskillelse af et par hører af spansk biograf, dvs. Luis Tosar og Marta Etura De kunne have sat en tavs ende på Deres forhold for et par måneder siden, du offentliggjorde et blad Fordi fotografier, der ser skuespiller, der formodes at være hans nye partner, Gonzalo de Santiago.

Sidste gang jeg så filmen parret var i leveringen Gaudí Awards 2012, afholdt den 6. februar, da filmen mens du sover, hvor både deltog, jeg blev nomineret til flere priser. Det vil derfor ikke overrasket over, at både udgør sammen på den røde løber ved Goya Awards 2012, hvor de marcherede hver for sig, det var mærkeligt, men ikke kende den intime måde De bar Deres forhold.

I løbet esta periode, skuespillerinden modtog manuskriptet til en leg, "Vinter i red light district" Hvilket ville matche som formodes at være hans nye partner, Gonzalo de Santiago, Også skuespiller. , Selvom kilder tæt på Ifølge parret blev de kendt før jeg begyndte teaterforestillingen i november 2011.

På deres side Luis Tosar Jeg var i stand til marts sidste år med en ung kvinde ikke var WHO Marta Etura gå til en koncert, men denne gang var stadig taler Begge par, men tilsyneladende var de ikke længere sammen.

Ingen af ​​de tre parter Jeg bekræftet eller nægtes nyheder, så kun tiden vil vise, om vi har en ny pause i verden af ​​spansk biograf.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 47


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer