5 Natural Retsmidler for lejlighedsvis forstoppelse

den sejlplansændringer, fra rutiner og af fodring, uden at glemme jetlag Når vi Foretage en lang rejse, kan ændre vores tempo og forårsage lejlighedsvis forstoppelse. Derfor er det vigtigt at være forsigtig, hvis vi skal gå i gang med en rejse Fordi tarmproblemer kan afspore vores planer. Hvad skal man gøre for at forebygge lejlighedsvis forstoppelse? Det er vigtigt at forebygge før og under rejsen, Implementering af en række enkelt Naturlige tips At vi vil undgå en masse problemer. Brug Afføringsmidler er ikke altid den bedste løsning, fordi vi har naturlige midler, der kan også være meget effektiv.

Drik en masse vand

omsorgen for Hydration Det er vigtigt, især hvis du rejser i sommeren eller høje temperaturer med placeringer. Ja, altid flaskevand. Lidt drikkevand eller gøre det kun når vi er tørstige er en risikofaktor for forstoppelse. Det er tilrådeligt at tage mindst en halv liter vand om dagen. Også Infusioner hjælpe.

Mad fiber

Følg en fiberrig kost Det er en gyldig og rådgivning før turen Under, da det er en usædvanlig allieret af vores fordøjelsessystem og tarmsystem. Vi kan inkludere i bagage poser nødder, korn søjler eller tørrede frugter. Under turene nødt til at se, hvad vi spiser, forsøger at vælge retter eller menuer med masser af grøntsager og frugter. Undgå fed eller krydret fødevarer for meget og alt for tunge måltider.

Må ikke springe måltider

Mens rejser eller på ferie tendens til at springe måltider gange, kommer til at hakke snarere end at sidde ved bordet. Men det er netop, hvad vi gør, hvis vi skal Tendens til forstoppelse. Allerede på ture og ferie tendens til at ændre rutiner, så vi skal respektere så meget som muligt tidsplaner og 5 måltider om dagen. DERFOR, holder vi reguleret stofskifte og tarmsystem.

Glem ikke motion

Være på rejse, især på ferie betyder ikke, du er nødt til at glemme alt om Sunde vaner. Mangel på motion Fremmer forstoppelse, så det er tilrådeligt at medtage i kufferten fodtøj og sportstøj til en vis aktivitet hver dag.

Aloe vera tabletter

den tabletter fremstillet fra en naturlig aloe vera De hjælpe med at regulere passagen gennem tarmen. Aloe vera Present se encuentra i gel form hvilket anbefales at tage tilføje 2 spsk æblejuice.

Du kan også være interesseret i: Hørfrø til forstoppelse: Produkter med højt indhold og hvordan man kan bekæmpe forstoppelse i graviditeten med naturmedicin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة