Bumser på 30 og 40: Hvad gør jeg?

Bumser, hudorme og hudorme. Retsmidler til at slippe af dem. Fremkomsten af bumser i adulnos Det viser os, er ikke et problem, der skader kun i ungdomsårene. Der er andre faktorer for STI Det udseende senere: stress, dårlig kost og hormonelle ændringer i forbindelse med menstruation. Der er få lejligheder, hvor vores hud spiller tricks på os. Da Alt tyder på, at vi havde fundet den perfekte skønhed behandling og ADH endeligt besejret behandlet urenheder og hudorme vi jævnligt med den klassiske korn. Vi vil ikke benægte, at disse er også særligt ubelejligt. Hvorfor møde for en særlig begivenhed? Gå ikke glip af følgende retsmidler mod acne, whiteheads og hudorme Det vil hjælpe dig slå slaget.

TRODS effektiviteten af ​​disse retsmidler mod Vises på kroppen korn Vi advarer om, at anvendelse i de tilfælde, hvor forekomsten af ​​kornene er relateret til stress eller hormonelle forandringer. Et tilfælde af acne Du bør gå til en hudlæge vil ordinere WHO Passende behandling.

Hvis du foretrækker de naturlige midler til at desinficere og tørre bønner kan du vælge at anvende en dråbe tea tree olie, citronsaft, grøn ler eller en creme med højt indhold af salicylsyre i det berørte område. Også en anden alternativ er at fremstille blanding af natriumbicarbonat og vand i 15 minutter og gælder for det berørte område. Efter solen undgå for korrekt helbredelse.

Dykkermasker til at rense huden

Disse retsmidler mod acne, whiteheads og hudorme, Naturlige alternativer er ekstraordinære nødsituation, De bør ikke blive normen. Vores råd er forebyggelse, daglig hudpleje.

En af de mest effektive løsninger til at forbedre udseendet af huden og fjerne urenheder er masker. Her er hvordan man kan udvikle dem selv hjemme:

  • For at fjerne hudorme. Giver en maske med et stykke af gul squash og en spiseskefuld creme; lad den i en halv time.
  • For at regulere talgproduktion. Forbered en maske med en spiseskefuld honning med frisk tomat, lov til at virke i 20 minutter.
  • For at rense huden. Bland vindruer, et par spiseskefulde honning og et par dråber citronsaft. Anvend den på ansigtet i 15 minutter.
  • Til fjernelse af urenheder. Bland gær med vand og anvende den på ansigtet i en halv time.

Der er mange typer af acne, men kun acne ikke forekommer i ansigtet, korn hage og korn tilbage De er meget almindelige også. Prøv de retsmidler, vi foreslår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 36


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة