solcreme til ansigtet ikke fedt: Bedste Produkter [FOTOS]

fedtet hud og akne kan forbedres med Solen, men det er nødvendigt at bruge solcreme til ansigtet ikke fedt. I løbet af året Du skal bruge en solcreme til ansigt, hvis du har fedtet hud, akne, bumser, hudorme osv bruge en lys solcreme og anbefales til denne hudtype. Om sommeren har du ekstreme Bekymringer og bruge en solcreme hver dag.

solcremer til ansigtet ikke fedt

Om sommeren, acne og fedtet hud på grund Normalt Forbedrer solen. Har en ultraviolet stråler og varme antiinflammatorisk effekt, du reducerer bakterier. Desuden er de så masker og barbermaskine bump. , Selvom solen er god til fedtet hud, bør du Brug en solcreme til ansigt hver dag (Af året). Om sommeren Du bør aldrig glemme at anvende den. Når du går til stranden eller poolen Du bør anvende solcreme på ansigt flere gange.

På markedet er der mange solcremer til ansigtet, men hvis du fedtet ansigt Du bør altid vælge en solcreme oliefri og specifik til din hudtype. Her er nogle af De bedste ansigts cremer til fedtet hud Solar markedet.

Gel-Creme Eucerin Sun Oil SPF 50 Dry Touch Control: esta har en høj daglig solcreme solcreme og er specielt sammensat til fedtet hud og facial akne. Beskytter huden mod solen-induceret skade. Eucerin Sun Gel-Creme Oil Contro har en refleksfri ikke-klæbrig, greaseless mat finish varig effekt, hurtig absorberende, ultralet konsistens, udseende, ikke-comedogen&# 8230;

Idéal Soleil Emulsion SPF 30 Dry Touch Vichy: Høj beskyttelse solcreme, tørt, holdbare og ikke-blænding touch. Denne creme er perfekt til personer med kombineret hud og fedt og leder efter en solcreme, der ikke tilføjer glans til din hud.

Anthelios ansigtsbehandling Bruma Refleksfri Usynlig SPF 50 La Roche Posay: tåge solen med SPF50. Beskytter huden mod solen takket være den patenterede Mexoryl XL filtrering System med termisk vand fra kombineret med La Roche-Posay, beroligende og antioxidant. Tågen er frisk og hurtigt absorberes, er du nødt til at tørre og afslutte uset. Ideel til folk, der har hud fuld af glitter og blandet.

Fluid SPF50 AcneXpert Lullage: Det omfatter aktiver solcreme sebum-regulerende Med teknologi til behandling af fedtet hud og samtidig beskytte det mod solskader og radicaciones. Mat finish, talg-regulerende handling og ultra-light tekstur.

I vores galleri kan du se Solcreme ikke mere fedt til ansigtet. Du kan også være interesseret i: Hvad gør SPF en solcreme og hvad er dens funktion og bevaring Udløb og solcremer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 28


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho