Progesteron IUD: Opfedning?

jeg har vægtøgning, eller forsøge at bo på mindst i en stabil vægt er helt sikkert en bekymring at overgreb os mere og mere. Faktisk er det netop gain kilo omkring nogle af de myter om prep kvindelig prævention og, i dette tilfælde på diu (Intrauterine svangerskabsforebyggende). ¿Opfedning? Vi vil forsøge at besvare dette spørgsmål, og for at finde ud af, hvad motiverne kan faktisk være bag vægtøgning sammenfaldende Med brugen af ​​svangerskabsforebyggende metode esta.

progesteron IUD

IUD'en er en T-formet indretning fleksibel polyethylen, som i tilfælde af hormonet er belagt med hormonet progesteron. I tilfælde af Mirena indeholder en type hormon esta, levonorgestrel. Det er placeret inde i livmoder af kvinderne og betragtes som en af ​​de metoder, Effektiv og sikker at forebygge uønsket graviditet. Det er en metode langsigtet prævention, 5 år i tilfælde af hormonelle IUD eller Mirena, og reversibel.

Når du vælger den passende prævention hver kvinde Den skal tage hensyn til ikke blot de fordele, men mulige bivirkninger. En hormonel prævention er blevet tilskrevet effekten af ​​vægtøgning. Men det er sandt, selv om den hormonale der kan forårsage en vis IUD krop ændringer, Disse er minimale. Faktisk nogle gange vægtøgning kan gives ved ethvert ændring i spisevaner.

En anden grund Foreslå der kan esta metode forårsager vægtstigning er sandt det er så der opstår under maj de første par måneder, nogle bivirkninger (Hovedpine, spændinger i brysterne, hårtab&# 8230 ;. ), Der fører os til at være mindre aktive og til at glemme Sådanne vaner som fysisk træning. Hvis vi opdager, at vi har fået en vis vægt Skal gøre Fysisk træning Mindst 30 minutter for 3 til 4 dage om ugen, og føre til afbalanceret kost og lys. Bør konsultere din læge, hvis vi skal gøre kostændringer og motion for at vide, hvad der passer bedst til vores behov og fysiske tilstand.

Du kan også være interesseret i: 10 Amazing fakta om prævention, og hvad de mest hensigtsmæssige svangerskabsforebyggende metoder, mens amning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo