Antibiotika og P-piller: hvordan de interagerer?

al den Medicin At have bivirkninger, så den første anbefaling, Hvis vi skal tage dem, det er at gøre det under recept. Ligeledes skal vi huske, at kan give allergi og narkotika kan også til at interagere hver. Er det, hvad der sker med antibiotika og p-piller? Sandheden er, at har eksperter udtalelser findes som endnu ikke identificeret Deres klart og utvivlsomt hvad niveau af interaktion, Flere undersøgelser, selv om der har påpeget den samtidige brug af p-piller og antibiotika kan nedsætte effektivitet præventionsmiddel. Hypotese gælder især, at visse antibiotika, såsom rifampin, den rifabutin og griseofulvin. Netop esta grund er det vigtigt at konsultere gynækolog Vurdere hvert enkelt tilfælde, og på samme tid til at modtage alle de oplysninger Om Forholdsregler der skal tages, som kan være at bruge en supplerende præventionsmetode Under behandling med antibiotika.

interaktionen

Ifølge den videnskabelige definition, muligheden for en interaktion mellem p-piller og antibiotika opstår, er ikke gældende for alle tilfælde er der, selv om mulighederne.

Teorier Foreslå At antibiotika kan forstyrre Eksperter leverenzymer metaboliserende steroidhormoner. Der er en anden teori, hvorefter antibiotika, ved at ændre tarmfloraen, reducerer absorptionen af ​​kvindelige hormoner i pille. Alt dette ville føre til lavere effektivitet, især i tilfælde af lavdosis piller østrogen.

rifampin

Der er flere undersøgelser vedrørende især samspillet mellem rifampicin Med p-piller. Eksperter fra Harvard University for at studere i som gennemførte 43.000 kvinder, der på det tidspunkt, tog samtidig antibiotika og p-piller deltog. Fejlrate af svangerskabsforebyggende metode var 0,03% af tilfældene. To tidligere undersøgelser foretaget i 1997 og 2002, bemærkes, at allerede du reducere effektiviteten af ​​rifampicin pillen ægløsning.

Hvad gør

Stillet over for den mulighed, at en vekselvirkning SKER, hvis du Eksperter foreslår, at tager rifampin Skal bruge en den anden svangerskabsforebyggende. Som for andre antibiotika, bør dette ikke være nødvendigt, men det er godt at konsultere en læge.

Det er også vigtigt at være opmærksom på enhver episode af diarré , siden, uanset årsagen, vil absorptionen af ​​hormonerne reduceres yderligere. Det bør også overvåge, om der er tab af vaginal blødning pludselig, Kan det signalere et fald i hastigheden for hormon i blodet. I disse situationer kan alvorligt reduceret effektiviteten af ​​p-piller.

Du kan også være interesseret i: Antibiotika: Valen for alle? og p-piller og dens virkninger: når orlov?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة