Originale fødselsdagsfester for voksne

Er du træt af altid at fejre fødselsdage på samme måde? Begge fødselsdage dine venner synes jeres er altid meget ens: på den nemmest mulige måde. Middag hjemme eller tage et par øl derude. Det er alt! Nå det er tid til at skride til handling på området og Fornyet, fordi denne form for ligegyldige fester er gået ud af mode, og det er tid til at søge nye former for sjov og fest til din fødselsdag. Her er nogle ideer. Vi håber du kan lide dem!

Forslag om at fejre fødselsdage med venner

De til tider stoppe fødselsdage har deres begejstring, fordi de altid Fejrede på samme måde og en weekend med venner eller synes almindelig familie.

Dette bør ikke være, men så, hvis for børn at fejre hans fødselsdag med venner Bliver en stor begivenhed, hvorfor det er ikke for os? Opfyld år er et tegn på liv, og det fortjener en fest i stil.

skal være original og skal gøre noget anderledes. De er vores venner, og vi har tillid til dem at udføre noget, du kan tænke på, så se bort skam og kaste dig at prøve nye ting til din fødselsdag.

alternative måder at fejre din fødselsdag i sommeren

Idéer varierer fødselsdag meget mellem sommer og vinter sæson, da alternativerne tendens til at ændre sig på grund af vejret. Vi præsenterer nogle Ideer at fejre din fødselsdag i sommer.

Fødselsdag på en bondegård

Hvis din fødselsdag i fint vejr, hvorfor ikke fejre din fødselsdag i et sommerhus? Det er en af ​​de store muligheder samt Du bruger en masse tid med dine venner, du ved bedre, og du har en enorm dage af sjov sammen.

En udendørs aktivitet

Ud over alt dette, kan du vælge et sted, som du 'kan gøre enhver udendørs aktivitet i den nyeste, såsom kano, rapelling, canyoning, spille paintball, ballonflyvning, osv ikke kun vil du gøre forskellige ting, men I skal gå det store op til himlen som aldrig før du havde lavet.

Nat Camping med grill

Hvis dine venner elsker naturen, kan du organisere en fødselsdag camping, lave en grill til at tilbringe dagen i feltet og fortæller skrækhistorier sammen ser stjernerne. Også, hvis du elsker sport og dine venner kan du lave turneringer og spil også her du vil passere stort. Du vil nyde øjeblikket og I skal udøve for at sætte dig i humør til sommer.

Bring dem til en sommerfestival

I stedet for den traditionelle og til tider kedelige middag derhjemme, Inviter dine venner til en sommerfestival Hvis din fødselsdag matcher en. Husk yngre dage, og jeg videregiver dem som børn hoppe, danse og synge. Du Dare?

Maling fest

Hvis du har en stor gruppe af venner, kan du en part af maling, en vand ballon konkurrence eller tomatada på din fødselsdag. Skal jeg gå over så godt, at du altid huske din fødselsdag på møder venner. Lad os have det sjovt!

Originale måder at fejre din fødselsdag i Winter

Og for vinteren, gå ikke glip af at fejre dine forslag Disse fødselsdag. Vær opmærksom på!

Kostume fest eller temafest

Hvad hvis du forbereder kostumebal? Eller hvad med en temafest? Det er en idé, at du kan anvende i sommer og vinter Både. For eksempel til fødselsdage i varme måneder en Ibizas part er meget originalt, fordi du vil gå helt hvidt. Om vinteren kan du vælge et emne, du kan tænke på, en græsk fest, en part fri kostumer, viktoriansk ... Uanset hvad du har lyst til! Du bestemmer, det er din fødselsdag.

En part Efterligninger

En variant af et kostumebal er part af efterligninger. Spørg dine venner er klædt i en WHO karakter der kommer til at efterligne. For eksempel, hvis du du virkelig kan lide rock, opstille alle dine venner klæde sig ud som en berømt sanger ligesom Elvis Presley og derefter et mult paradeforestillinger. Desternillaréis I grine!

Fødselsdag fest på en bus

FOTO | Foto: Facebook / @Partybusleon

Bus fødselsdage er meget originalt Må vi være, Selvom ud af budgettet. For dem, der ønsker at prøve, er det meget anderledes og ofte en mulighed for at give dine venner en stor stor fest. En gang om året ikke gør ondt! Hvad synes du om den idé?

En weekend på ski

Du kan drage fordel og fejre fødselsdag med nære venner og invitere dem til at stå på ski en weekend. du kan lære på ski eller øve dit foretrukne vinter sport. Du vil aldrig glemme!

Vi håber, at jeg hjalp Har gjort lidt og køre din fantasi vild for gøre en uforglemmelig fødselsdag for dig og for alle deltagere.

Du kan også være interesseret i: hjemmebesøg Modtager: Hvad gæster sæt? og hvordan man kan organisere en fest i hjemmet: Tips og ideer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =