De bedste kjoler til nytårsaften 2015 [FOTOS]

De bedste kjoler til nytårsaften 2015. Der er intet tilbage, men intet til slutningen af ​​året. Stadig du ikke ved hvad man skal kigge kigge efter den sidste nat af året? I EllaHoy giver vi nøglerne til at få et kig klokken ti. Løb til butikker for at købe den slanke, sexede og glamourøse kjoler. Shine, fløjl, sort, blonder, transparenter og halsudskæringer i ryggen er stjernerne. De er modeller med overkommelige priser også.

I Zara har vi nogle meget flotte kjoler til at bære om natten nytårsaften. For eksempel har vi en halterneck kjole med metaltråde og løkke tilbage til kun 29,99 euro. For foretrækker at &8220; lille sort kjole&# 8221 ;, du kan satse på en kort kjole med blonder ærmer tone eller en lang kjole og tynde stropper krydsede på ryggen meget sexet strimler. Hvis jeres er du kan ikke gå glip skater skære fløjl kjole med lange ærmer og knude detaljer med i grøn med lilla farve. Også Mango kan finde masser af kjoler til nytårsaften. For eksempel en lang muffe backless minidress rundt design paillet Med stribet guld og sort eller sølv halt kjole lavet af crossover Med design. Hvis du er på udkig efter en mere sober kjole, vi elsker at modellere med langærmede chiffon abullonada lavet i plumeti i sort eller en stram kjole i sort fløjl og asymmetrisk halsudskæring med. Hvis du ønsker at se galla kjole over, Mango har vidunderlige lange kjoler som en rød wrap kjole og rød eller en kjole i pastel pink pailletter Med kroppen.

Asos Vi kan erhverve også mange modeller af meget forskellige beklædningsgenstande Blandt dem, men altid med et moderne twist. Firmaet foreslår en flyvning med mynte farvet maxi kjole med blonder i sort eller at klæde sig i sort med lav halsudskæring og frynsede, At du kender Frynser er meget moderne denne sæson. For dem, der foretrækker den lysstyrke, kan du vælge forskellige modeller som attraktiv Med en minidress tynde stropper i pink pailletter eller kjole stil kort kaftan med store farvede pailletter. Hvis du ønsker at se spektakulære styling du anbefale en stropløs kjole med guld pailletter og havfrue hale i. Signaturen H&M er et andet mærke til at købe en kjole at overveje for nytårsaften. Der er korte kjoler og midi meget sexet fløjl eller blonde. Der er lange kjoler Også Med pailletter, skinnende tråde, gaze&# 8230; Tjek vores galleri for at se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 47


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة