Flared nederdele efterår / vinter 2015-2016: midi og andre tendenser [FOTOS]

Flared nederdele efterår / vinter 2015-2016: midi og andre tendenser. Blandt de mange nederdele for Fall-Winter 2015/2016 er der mange modeller tendens. Du ved 50'erne stil nederdele, for længst vundet esta beklædningsgenstand hjerter af mode-fans Med sin friske og saftige stil, men også fordi det hjælper til at balancere godt silhuetten understrege taljen og skjule hofter siden. Kort sagt, ud over at være moderigtigt Også De er perfekte til alle former for kvinder og silhuetter.

Det er umuligt at modstå charmen af ​​skråninger! De er synonymt med kvindelighed og elegance, modeller, der karakteriserer de samlinger af de mest berømte modebrands. Der er lange nederdele til vinter, med folder og selvfølgelig blusset nederdele. De vigtigste elementer i ITS er markeret esta nederdel taljen og nederdel med en lang flyvning, Flaret og tager ofte flere lag for at give emballagen. Længder, i dette tilfælde, er forskellige, fordi det whos Udover kreationer røre knæene, er dem meget kort, eller lang midi (m trend) Og også med gulvet længde ,, selv om sidstnævnte De er sværere at finde. Blandt de smukkeste modeller denne sæson omfatter Simone Rocha forslag, Med basis tyl broderi farverige, Dolce & Gabbana fokusere på vintage-inspirerede nederdele, mens in Love Moschino, design nederdele med børnetegninger og Giamba vælger print nederdele. Apropos mønstre, er det umuligt at modstå charmen af ​​Alexander McQueen Skotskternet nederdele og Victoria Beckham. På den anden side, hvis du kan lide den romantiske stil, engagement forslag Alberta Ferretti nederdele med blonder eller modeller i denim Antonio Marras eller See by Chloé.

piger, der søger en rocker stil De kan ikke sige ikke smuAldas læder til vinter, Roberto Cavalli Blandt Hvilke modeller med antikke guld knapper i taljen, men hvis du foretrækker en asymmetrisk mønster Fausto Puglisi have læder modeller. Moncler forslag er en usædvanlig, vandtæt stof, men hvis du vil have noget mere i overensstemmelse med den kolde årstid, du vil elske nederdele foretaget i uld boucle de Jour / Nor. Hvis du foretrækker lange nederdele anbefaler vi at du tage et kig på signaturen linje Roksanda, herunder couture kreationer i farve blok. Selvfølgelig i billige virksomheder vil du finde masser af nederdele af alle slags til gode priser. En af de modeller, der kan ikke gå glip af i dit skab er mininederdele 70'erne stil i denim med front knapper eller ruskind mini. Besøg vores galleri for at se alle modeller af sæsonen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron