Ordbog jakker: Alle typer af frakker

Hvis noget definerer udseendet af en kvinde og i modsætning til resten, er jakken. Jakker og frakker skrinlægge dens funktionalitet til at fokusere på æstetik. Slit eller midi, hak, stilfuld, enkel&# 8230; Vi viser ordbog kvindelige jakker, Du har mere end sikker en i dit skab.

De typer af frakker og jakker

jakke

Amerikansk jakke opstod i London og ved første var en mandlig beklædningsgenstand. Lige og elegant snit, har to knapper Normalt på forsiden og Den mest almindelige er kun én knap. De er amerikansk lange trend denne sæson.

Denne beklædningsgenstand var for det meste maskulin stil anvendes af piloter Under Anden Verdenskrig. Det er kendetegnet ved lys og bærestel og elastisk talje og manchetter. Du kan se de bedste tips til, hvordan man kan kombinere en bombemand jakke.

Trench coat

Gabardine, også kendt som grøft, Det blev brugt til Regnfulde dage. Nu er det blevet et must for ser fra tid. Der er lang tid at fods eller midi-format, i neutrale farver med knap detalje&# 8230; Mange modeller til mange stilarter.

Harrington

Det svarer til den bombemand jakke, men med den Skotske skotskternet inderfor. Først blev det brugt til at spille golf, men blev hurtigt et symbol på oprør i byerne stammer.

Husky

polstret og vandtæt jakke taljen kort og lige. Det bruges især i kolde dage og er perfekt til ser Daily. Dets oprindelse er i jagten.

Militær

Den militære jakke er nøglen beklædningsgenstand militær look. En mandlig stykke bruger i stigende grad kvinder. Du kan finde dem i forskellige farver, mønstre og formater. Dem med broderet detaljer på højden af ​​knapperne er de mest elegante.

parka

Der er land klubber Hvor parka Også kendt som anorak. En enkel og praktisk beklædningsgenstand, der kommer under hofterne Normalt, og du Hår omkring hætten. Her kan du se de bedste modeller parkacoats med farvet hår.

peplum

Det er et Original stykke Asien og Dets vigtigste funktion er den Under rattet er taljen. Elegant og sofistikeret, der bruges til at forbedre den kvindelige figur og til at bære ved særlige lejligheder.

Duffel coat

Renden Pelsen har knapper af ben eller træ og reb, lige snit, halv clearance og stil Mellem sport og militær. En klassiker, der ikke længere bliver gammel.

Cowgirl

Lappet, flosset, frynsede&# 8230; den denim jakker eller denim De tager lidt tid mellem os. De egner sig bedst til hverdag og ser fra tid.

Du vil tilføje nogle mere er? Løft din hånd, hvis du har dem alle i dit skab&# 8230;

Du kan også være interesseret i: Ordbog mode stilarter: mode og sko komplet Abecedario Ordbog: Komplet guide sko


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 37


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer