unisex beklædning: Bedste unisex tøjmærker

Mode for kvinder, mode for dem og nu kommer den mode for begge. Flere og flere mærker at deres seneste omfatte Blandt unisex samlinger i overensstemmelse med et touch næsten androgyn. Signaturer og andre high-end lav pris; Det er det faktum, at markedet kan finde utallige elementer af det neutrale allerede kendt som mode. Så i dag, vi ønsker at holde sig vågen den bedste mærker af tøj unisex, så du vælger den ene passer bedst til din stil That.

Mode til mænd og kvinder

Shirts, bukser, bluser, trøjer og Utallige flere stykker De kan bruges af både drenge og piger fra. den kønsløs mode, WHO vovede frygtsomt par sæsoner siden i samfundet, Tusindvis af tilhængere øjeblikket dig. Og det er en tendens, der efterlader ingen ligegyldig. Forbrugerne sultne efter noget andet at stoppe definere kanonerne af traditionelle skønhed og turde skabe brands, der Beklædningsgenstande eksklusiv velegnet til alle målgrupper.

Hans canadiske designer Fokuserer på undersøgelse af neutralitet af det menneskelige legeme giver liv til design så sofistikeret som esta. unisex, smuk, moderne, komfortabelt og med få detaljer klæder. Ideel til en klassisk stil med et strejf af ædruelighed.

En DNA-unisex beklædning

Hans stykker er inspireret af rejser og den Aktuel urban stil. De er unisex og kan bruges også i begge retninger, højre og hovedet. Original mode du kan bære hele året. pink til dem, neutrale hånd til dem og omvendt. Indsamlingen af ​​dette år engagement Farverige tøj i maxi-format.

TILLY og WILLIAM kønsløs tøj

designerne Jessica Lapidos og Tom Barranca De gemmer sig under navnet Tilly og William. En brand, der startede som et eksperiment af kønsløs tøj og slid og mode kollektioner flere, der kan bruges både mænd og kvinder. minimalistisk design, neutrale farver, oversize stykker flyvende og blandes med mere skræddersyede tøj.

NotEqual unisex

Grundlaget for Hans skabninger er på den udefinerede former Fremme Individualitet. Stykker af tykke linjer, neutrale farver med en anelse mere farverige mønstre og skæres til den millimeter egnet for alle uanset køn, form eller stil. I år kollektionen kredser om unisex modeller for den daglige brug i nogle modeller, der giver modernitet, elegance og diskretion i en perfekt balance.

Toogood online London ungendered

Faye Toogood og hans søster Erica De vovede sig ind udformningen af ​​unisex tøj Med det formål at omdefinerer traditionel mode. Samlinger følge en avantgarde stil Rent kunstnerisk inspiration. Individualitet, elegance og eksklusivitet er kendetegnende ITS.

Husk også, at Zara Lanceret i 2016, unisex linje under navnet &8220; ungendered&# 8221 ;. Otte Simpel stil og afslappet tøj Air uden forskel i størrelser til mænd og kvinder. Bomuld shirts, sweatshirts, bukser, jeans og shorts Plys. trække&Bjørn, I mellemtiden havde jeg allerede lavet en unisex beklædningsgenstand i tidligere sæsoner. H&M Jeg har unisex kollektion ITS Lanceret &8216; Uni&8217 Med tøj til begge køn, der forsøger at bevise, at dette er muligt, som vi kan se på billedet nedenfor af en dreng og en pige med de samme jeans. Lowcost virksomheder ønsker ikke at gå glip af kønsløs revolution.

kastrat, unisex, kønsløs eller ungendered, you name it. Det vigtige er at efterlade mærker: såsom mandlige og kvindelige én Deres egen stil vise frit.

Du kan også være interesseret i: Unisex sko Barqet: Bedste modeller [FOTO] og H&M Collection Spring 2017 [FOTOS]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 78


Danacol laxatif Intoleranse kaffe Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo ستائر المطبخ