Blake Lively prale anden graviditet med disse smukke udseende

Blake Lively prale anden graviditet med disse smukke udseende. Blake Lively og Ryan Reynolds forventer andet barn Deres. Skuespillerinden, der blev berømte takket være Gossip Girl-serien og en I øjeblikket er fortsat en benchmark af stil. Højdepunkter især røde løber udseende eller ferie, dvs. galla outfits. Baby bump er ikke alt for mærkbar, men ser mærkeligt Blake og en anden barsel tøj. Oplev de bedste ser af Blake Lively Maternity!

Kig sort og hvid

I en af ​​sine sidste offentlige optrædener, har skuespillerinden legede stropløs kjole med sort læder korset og skinnende kæreste halsudskæring. Med iført lang nederdel midi Adskillige lag af hvidt tyl, der giver masser af volumen og 3D broderet i sort læder blomster Carolina Herrera. Oven i alt dette styling bærer en minimal sandaler, sort manicure og knap øreringe tone.

Blake Lively venstre alle målløs på den røde løber i Cannes 2016 med en maxi kjole i turkis blå. Det er en chiffon kjole asymmetrisk halsudskæring med, Adskillige forhæng, lang hale, foran og broderet sequined Versace slids. Kjolen passer som en handske og markerer blidt ITS begyndende mave.

Kjole med glitter

Hvem siger hvad skinner er ikke for gravid? Den berømte skuespiller vovede en havfrue snit kjole i nude farve og glitter af pailletter Med Atelier Versace. Kjolen er lencero stil og iført en meget sexet design gennemsigtige striber. Desuden har jeg markeret hans smukke gravide mave.

Rød abe

Aber er generelle tendens, og Blake er altid på mode. Til præsentation af en film, skuespiller besluttede at benytte en abe lidenskab rød, med bred ben, meget tynde stropper, V-hals, loop og stof detalje til side asymmetrisk på bukser. En simpel styling, men super flatterende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة