Punk mode: Tips til et perfekt udseende [FOTOS]

Punk mode: Tips til et perfekt udseende. Vide, hvordan at klæde punk stil kan være en af ​​de største bekymringer for enhver mode offer, og nu Det fejrer sit 40 års jubilæum. Siden slutningen af ​​70'erne, har denne subkultur revolutioneret verden af ​​musik, kostumer, mode, biograf&# 8230; Faktisk har den punk stil aldrig forsvundet, og alle så ofte de bedste modebrands og designere nyfortolket.

Historien om punk stil

Den punk subkultur spredt rundt om i verden siden 70'erne punk rock Tidligere esta årti ITS musik gør udseende i USA, især i Detroit og New York, men det er 1976 Reaches Når punk rundt om i verden, takket bands som Sex Pistols, Ramones, The Clash og Dead Boys. En af initiativtagerne til punk stil var modedesigner Vivienne Westwood, hustru til den kommende leder af Sex Pistols, Malcolm McLaren. Både oprørsk og ekstravagant udtænkt til at lede efter bandet og derefter en solgt i Hans berømte butik Let It Rock.

Den punk mode Den blev oprindeligt Kendetegnet ved at afvise de etablerede kanonerne af modeverdenen. Heir mode af 70'erne, punk stil borgerlig stil ødelægger. Jeans med brudte, de prægede og anarkistiske skrifter skjorter eller støvler Dr.Martens&# 8230; Bliv væsentlige elementer i punk æstetik. Uden at glemme kæder, piercinger, unmissable&# 8230; Læder jakker hurtigt blive benchmark punk, Selv om denne type jakker fortsætter i dag.

Punk stil sagtens kan Tilpasset vores nuværende udseende. For eksempel: et par sorte shorts eller jeans kombineret med sorte strømper og sko. Tilføj en sort læderjakke med metal spænder og gå. Et andet klassisk punk stil er den skotskternet mønster. Den kombinerer en plaid nederdel med en sort top og klar. Hvis du kan lide mest maskuline stil, kan du satse på flannel skjorter Også med sorte bukser billeder tilsammen. En anden meget cool punk look er at kombinere en sort tyl nederdel med høje støvler, som det ses i den vi har samlinger af Alexander Wang og Alexander McQueen. Som alternativ til læder jakker, du kan bruge militær-stil parka

punk tilbehør

På området for fodtøj Dr. Martens støvler tendens REMAIN type. de undervisere De har en fremtrædende plads i punk mode, især modeller Converse All Star. De slyngplanter er perfekte til at kombinere med strømpebukser, korte nederdele og kjoler, mens sko er bedre med mere aggressive udseende. I mange tilfælde kan du tilføje stifter eller sikkerhedsnål til at give det en mere slående touch til skoen. Som for øreringe og halskæder og store modeller er fortrinsvis Med spidse former.

Punk stil makeup

Makeup og frisure er afgørende for en punk look. Brug en sort eyeliner blyant og mascara og røde læber. En anden mulighed er en makeup nuancer af blå-grå øjne, der kommer til at dække hele grundlaget for øjenbryn og læber kan satse på meget forskellige farver som lilla eller blå kobolt. Med hensyn til håret, kan du dekantere i lyse farver midlertidige farvestoffer som hot pink eller magenta. Visse frisurer skal have volumen, og du kan endda give dig med en kam.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo