Alkohol Allergi: Symptomer på Alkoholintolerance

Alkohol allergi er immunsystemets reaktion på indtagelse af en alkoholisk drik. Denne type allergi er sjælden FORSKEL intolerance alkohol, og nogle gange er forbundet med allergi over for ejere ingrediens eller stof container indeholdende destilleret drinks, øl eller vin (hvede, byg, gær, majs, druer, histamin, humle, gluten, farvestoffer, sulfitter&# 8230;).

En undersøgelse af tyske Forskere ved University of Mainz med deltagelse 950 mennesker, fundet 25% havde det vist intolerance over for alkoholholdige drikkevarer uden at være klar over det. Hvordan ved jeg, om jeg har en allergi over for alkohol?

Alkohol Allergi eller intolerans

Alkoholintolerance er den manglende evne af leveren til at metabolisere alkohol (ethanol), der manifesterer Med sådanne symptomer som rødmen i ansigtet, hovedpine, tilstoppet næse, abdominalt ubehag, lavt blodtryk, kvalme og opkastning.

Allergi eller intolerans over for alkohol-er to lidelser, som ikke bør undervurderes, hvis vi virkelig bekymrer sig om vores helbred, og hvis symptomer Bør ikke tilskrives den klassiske tømmermænd at vi kan have den næste dag. Har du bemærket, hvis nogen irriterende når forbrugende nogen alkoholiske drikkevarer symptom, skal du kontakte din læge bør Det kan teste at diagnosticere Uanset om det er fødevareallergi eller intolerance.

Både i tilfælde, hvis diagnosen er bekræftet, Behandlingen omfatter helt at undgå alkohol Forbrug, ikke kun at være opmærksom på graduering drikkevarer, men som kan indeholde Alkohol fødevarer som ingrediens. I mildere tilfælde kan det være tilstrækkeligt at administrere antihistamin medicin.

Du kan også være interesseret i: Moderate alkoholforbrug skader hjernen som videnskab og oplev hvorfor tømmermænd forværres med alderen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 54


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة