Gonoré hos kvinder: symptomer, transmission og helbredelse

den gonoré er en seksuelt overført sygdom forårsaget af bakterie Neisseria gonorrhoeae, og kan påvirke både mænd og kvinder, det er rigtigt, selv om det Symptom De er forskellige. Da det kommer i kontakt med de bakterier, indtil de første symptomer opstår normalt mellem to og fem dage. I det konkrete tilfælde med kvinder symptomer, som ikke altid er indlysende fra starten, som regel gulligt udflåd, Mellem perioder blødning, smertefuld vandladning og mavesmerter i det nedre område. En sygdom, der skal behandles Fordi, blandt andet komplikationer, hvis venstre ubehandlet det kan gøre os meget mere sårbare over for padedecer kaldet underlivsbetændelse kan forårsage barnløshed That.

Gonoré transmitteres gennem Primært ubeskyttet sex. Denne infektion kan forekomme i alle alder. Lad os se nærmere, hvordan at handle, hvis vi opdager nogle af disse symptomer eller mistanke om, at vi måske har gonorré.

Årsager

Gonoré, Som vi har bemærket, er en seksuelt overført sygdom forårsaget af en bakterie vokser og reproducerer At meget nemt i varme, fugtige områder. Hos kvinder, ramte områder De er i bund livmoderhalsen, livmoderen, æggeledere og urinlederen. Men de bakterier af gonoré omfatter kan forekomme i andre områder af kroppen, mund, øjne.

Transmission

Transmission af gonoré bakterier SKER seksuelt, vaginal Enten oral eller anal. Enhver seksuelt aktive person kan være smittet med gonoré, på alle alderstrin. men den transmission Det kan også forekomme fra mor til barn under Født, Passende behandling, hvis ikke fortsatte. Det skal bemærkes, at ikke udvikler gonoré Antistoffer, så vi, selv om sygdommen Should Have bestået ubeskyttet samleje igen REMAIN med en inficeret person kan spredes igen.

Graviditet og gonoré

Gonoré kan overføres til stede under fødslen, kan bringe liv nyfødte. Derfor er det vigtigt, at gravide kvinder Gonoré syge får ordentlig behandling før fødslen, og under alle omstændigheder alle gravide kvinder gennemgår diagnostiske tests til Skulle udelukke infektion.

Symptom

Som det er tilfældet med andre seksuelt overførte sygdomme, gonoré i herre Det er asymptomatisk Væsentlige, og dette medfører utilsigtet transmission. Når symptomerne opstår, er de mest almindelige brændende fornemmelse ved vandladning, en hvid udledning grøn, gul eller, i nogle tilfælde, betændelse og smerter i testiklerne. Også i tilfælde af kvinder Det kan være asymptomatisk, symptomer, selv om de mest almindelige er brændende fornemmelse ved vandladning, udflåd og unormal blødning Øget menstruationscyklus Mellem. For sin del, symptomer på rektal infektion omfatter udledning, anal kløe, smerter, blødning eller smertefuld afføring. Hvis infektion i munden kan Udvikler forårsage ondt i halsen.

Diagnose og behandling

jeg har diagnose Gonoré kan gøres med en enkelt urinprøve, eller gennem en anal vatpind eller oropharynx. For sin del, behandling Gonoré Normalt består i at tage Antibiotika, men det bør være en par terapi og behandling er at foretrække frem Under afholde sig fra sex for at forhindre spredning af bakterier. Forsvinden symptomer opstår inden for et par dage efter behandlingens start, men fuldstændig helbredelse vil tage omkring 10-15 dage, Tid, der bør behandlingen fortsættes uden afbrydelse.

komplikationer

Ubehandlet gonorré kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer og permanente hos kvinder og mænd. Hos kvinder, kan infektionen sprede sig til æggeleder og uterus og forårsage bækkenbetændelse. I disse tilfælde er symptomerne på gonoré alvorlige mavesmerter og feber tilføjet. Gonoré og andre seksuelt overførte sygdomme, kan øge risikoen for at erhverve eller transmitterende HIV, Det bevirker, at AIDS-virus.

Forebyggelse

Alle seksuelt aktive mennesker er i risiko for gonorré infektion, så for at forhindre spredning af bakterier er nødvendig for at Forholdet til beskyttelse.

Du kan også være interesseret i: naturlig Douching for candida og andre infektioner og mandlige Candida symptomer og behandling.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة