De ti bedste spa i Spanien og kurbade


  Hvem kan ikke lide at slappe af? Du kan gøre det derhjemme, men den egentlige behandling er at gå til en spa. I Spanien er der flere interessante spa at tage sig af din krop og dit sind. Spaen er perfekt til en ferie fuld af afslapning og harmoni. Her præsenterer vi At det bedste du kan nyde spa i Spanien. Oplev de muligheder Foretrækkes af hvert center. Du kan også være interesseret i: Mini puljer og varmt badekar uden: din spa i haven eller på terrassen og skønhedsprodukter til at gøre din egen spa derhjemme.

  1. Spa Mondariz (Pontevedra)

  Mondariz Spa er fra slutningen af ​​det nittende århundrede og det er beliggende i dalen af ​​floden Tea. The Spa Består af tre granit bygninger De har nogle værelser 194. Komplekset omfatter en golfbane og forskellige aktiviteter for gæsterne ITS. Balneario de Mondariz konto Med meget moderne faciliteter og den Anvendelse mere avancerede teknikker til mineralvand angivelse for bevægeapparatet, sportsskader, nervøse eller fordøjelsesproblemer, stress, udtynding eller bare slappe af. Den keltiske Spa, inspireret af gamle keltiske saunaer, er en af ​​de mest populære. Denne sommer har en meget interessant tilbud: Gæsterne kan nyde en VIP-adgang til Cies Islands. De er til stede forberede en flugt 3 eller 4 dage, der kombinerer skønhed med turisme.

  2. Thermal Hotel Monasterio de Castilla Valbuena (Valladolid)

  jeg har Castilla Thermal Hotel Monasterio de Valbuena det er fundet Beliggende i hjertet af Ribera del Duero. Det er det første spa af 5 stjerner Castilla y León, og er beliggende i et af de bedst bevarede cistercienser klostre i Europa og dets Bygningen stammer fra det tolvte århundrede. Hotellet har 79 overlegen og mere end 18.000 beboede kvadratmeter. Den termiske område er 2.000 kvadratmeter og acerca tilbyder flere termiske puljer, 16 behandlingsrum, kontrast kredsløb og en børnepool. Vandet i hver virksomhed tilbyder unikke egenskaber flere, der er knyttet til en enkelt arkitektur. Et sted fuld af historie.

  3. Sercotel Villa de Laguardia Hotel (Laguardia, Baskerlandet)

  hotellet Sercotel Villa de Laguardia Hotel er en perfekte sted at slappe af og nyde den baskiske køkken. Dette 4-stjernede hotel i Rioja Alavesa, nær Logroño. Hotellet-spa er omgivet af vinmarker så naturligt miljø Det er uovertruffen. Hotellet har 84 værelser og en 1.000 m2 spa. bedst skønhedsbehandlinger er det så lavet med vin og olivenolie. Spaen er opdelt i to forskellige rum. Den første zone inkluderer en termisk kredsløb, finsk sauna, tyrkisk bad, is springvand, en kurve pool osv&# 8230; I den anden plads har du 15 tema hytter til krops- og ansigtsbehandlinger og hydroterapi EKNISKE.

  4. Royal Garden Villas & Spa (Costa Adeje, Tenerife)

  Royal Garden Villas & Spa er et femstjernet hotel designet til hvile, Privatlivets fred, luksus og glæde i den solrige sydlige del af Tenerife. Det har udsigt over golfbanen og 20 fritliggende villaer. Villaerne er indrettede i forskellige rum gælder meget luksuriøse antikke og håndlavede erhvervede stilarter på verdensplan. Hver villa har en rummelig terrasse med opvarmet pool. Golden Pond Spa har en afslappende asiatisk atmosfære. Det er et magisk sted at slappe af og nyde din termisk kredsløb med jacuzzi, vandfald, vandsenge, tyrkisk bad, brusere og is springvand. Cleopatra omfatter også sports massage behandling.

  5. Hotel Pleta i Baqueira (Baqueira, Lleida)

  Hotel La Pleta i Baqueira Beret er et hotel-spa beliggende i bjergene. Den Occitania Spa har et vandkredsløb, som består af en damp zone, søer og grå stær. De tilbyder også en række behandlinger baseret på de naturlige produkter ved hjælp af planter og frugter af Aran-dalen. Der er kabiner til massage og behandlinger Individuel eller par. Når du har gennemført kredsløb kan du dencansar i en af ​​deres senge med en urtete, en varm aromaterapi og afslappende musik hals.

  6. Gran Hotel Bahia del Duque (Tenerife)

  Denne egenskab er præget med tre dråber, har et areal på 3.500 kvadratmeter, og udendørs thalassoterapi kredsløb tilbyder holistisk terapi, egyptisk ritualer Giver gæsterne slappe af og langsigtede pakker mere end 1.800 euro værd.

  7. Sha Wellness Clinic (Altea, Alicante)

  Dette center Følger forskrifter asiatisk filosofi. Den Sha Wellness Clinic Det tilbyder massage og shiatsu akupressur og andre ayurvediske æteriske olier. Besøget i dette center ikke kun giver dig mulighed for at nyde nogle afslappende men miste dig selv i fortiden smukkeste hjørner af esta Alicante by.

  8. Thai Spa (Benidorm, Alicante)

  Tror du Benidorm er synonymt stress og jag med? Byen har også spa-faciliteter, som vi bringer dig. Dette spa-center er i Asia Gardens Hotel. Blandt de prominente offer er den mest værdifulde Jasmine ris eller jasmin blomst blomster med.

  9. Thermae Spa (Marbella, Málaga)

  Dette spa-center er et af de mest eksklusive hoteller i Malaga by, inde i Hotel Villapadierna Palace, fem stjerner. Den Thermae Spa tilbyder sundhed behandlinger, skønhed, vand, ernæring og fitness.

  10. Hotel La Bobadilla (Loja, Granada)

  Hvis du ønsker at nyde maksimal afslapning i en indstilling, der fremkalder den gamle andalusiske palads dette er din spa. For at gøre dette, du kun har til at rejse til det sydlige Spanien, Loja Konkret at nyde en afslapning center spektakulære 700 m udendørs swimmingpool med 1.500 kvadratmeter.

  11. Termisk Cloister Byen Osma (Town af Osma, Soria)

  Her er en smuk afslapning center Hvor Hvilket nyde et lægemiddel pulje er under terrassen af ​​renæssance kolonner. Ligeledes kontrasten kredsløb er en del af en genfortolkning af Mozarabic Kapel ellevte århundrede beliggende i landsbyen Casillas de Berlanga.

  12. Las Caldas Villa Termal (Oviedo, Asturias)

  I det nordlige Spanien, i Oviedo, er det beliggende en af ​​de mest anbefalede afslapning centre. Derfra du ikke kun nyde de fantastiske asturiske landskaber, men også, vil du rive med ITS kilde, kan du nyde den Hvor vandet i Deres hvælvede lofter i stuen eller kolonner, en eksklusiv privat rum klassisk touch.

  13. Hotel Castillo del Bosque La Zoreda (Oviedo, Asturias)

  Hvis du kunne lide den forrige asturiske forslaget kan ikke gå glip af følgende spa, talte vi om Hotel Castle Zoreda. Fra spa tilbyder vi mulighed for at nyde behandlinger som bolig for feer, wrap i frugt nektar, eller den fortryllede alf, Rettet mod mandlig skønhed.

  14. Hotel W (Barcelona, ​​Catalonien)

  Dette er ikke kun catalanske spa tilbyder dig chancen for at slappe af hånd behandlinger ligesom Blissage, en 75 minutter anti-stress massage start med en varm fod wrap, men også du kan nyde musik af R&B og buffet af lækre brownies. Du Dare?

  15. Alva Park Spa (Costa Brava)

  Costa Brava er et af de største attraktioner i landet. Der, Især i Lloret de Mar i Girona, finder du Alva Park Spa. Der kan du nyde massage, en spektakulær Hindu prinsesse salt bad, varmt vand og undervandsmusik.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  81 − = 79


  Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico