Ferie 2016: De 10 smukkeste steder at besøge i Tyskland


  Hvad tror du, Tyskland som destination for feriesæsonen esta? Mulighedernes land har ikke kun minijobs Også det har smukke steder at besøge for sjov ting til både culturizarte. I Addition ingen mangel symbolske og historiske steder: såsom Berlinmuren bølge Brandenburger Tor. Gør som Kings of Spanien denne sommer og besøge den tyske land. Du vil ikke fortryde. Vi tilbyder dig 10 Smukke steder at se og nyde.

  1. Neuschwanstein

  Født under rækkefølgen af Mad konge i en tid Var Slotte og fæstninger Når der ikke længere er brug for, Neuschwanstein Slot er i München og er en drøm bygning omgivet af et smukt landskab, som udgør en af ​​de populære turistmål i MEST Tyskland. konto med 200/4.

  2. Brandenburg Gate

  Det er en af ​​de gamle porte til Berlin og en af ​​de vigtigste symboler i byen. Det er en enorm bygning 26 meter høj Der med sin nyklassicistiske bygninger minder om Akropolis i Athen. Slentre rundt i byen og har lyst til George Clooney.

  3. Berlinmuren

  Opførelsen af ​​Berlinmuren og især dens fald, har været en del af de vigtigste øjeblikke Twentieth Century Historie. Denne væg delte Berlin i to dele i 28 års, der adskiller familier og venner. Way split af historie med et besøg.

  4. Dresden

  Kultur Fortolket kan defineres på forskellige måder og. Men der er en meget nem måde at sige: Dresden. Du kan se boligkvarteret villaer Blasewitz, byen Hellerau haven og naturligvis den Tolv museer af staten Art Collections.

  5. Köln Katedral

  .

  Et af de bedste eksempler på gotiske arkitektur, Köln Katedral er den vigtigste hellige bygning af de kristne mennesker. Med enorme dimensioner, var krystallisering punkt i gotisk og er inden for gåafstand venstre bred af Rhinen.

  6. Schwarzwald

  Det er en bjergkæde med en stor skov tæthed ligger sydvest for Tyskland, i delstaten Baden-Wurtemberg. I denne bjergrige region den højeste top er den Feldberg Med 1493 meter. I dag Schwarzwald er kendt som naturlig turist stedet og er en fryd for øjet.

  7. Dachau

  En aftale med den hårdeste europæiske historie. Det handler om en nazistiske lejr nær byen Dachau, 13 km nordvest for München. Lejren blev bygget på en nedlagt krudt fabrik og Dens vigtigste faciliteter blev afsluttet den 21 marts 1933. Den næste dag, de første fanger interneret i marken Var.

  8. Hofbräuhaus

  .

  Hvis vi taler om prep Tyskland, vi taler om prep øl, en af ​​de bedste drinks. Det er en af ​​de mest berømte München bryggerier. Ee beliggende i den gamle del af byen og dens oprindelse går tilbage til 1589, når den Duque Guillermo V i Bayern Jeg har etableret sig som leverandør af Weissbier Wittelsbach familie. Øl elskere har et must.

  9. Estrada Romantisk

  Kendt for rejsende fra da 1950'erne, er det et tysk område Mellem Bayern og Baden-Württemberg. Navnet på Romantic Road De udtrykker, hvad mange føler besøgende, udenlandske eller indenlandske Hvorvidt, at opdage de middelalderlige byer eller Neuschwanstein.

  10. Julemarked i Nürnberg

  .

  Selv hvis sommerdestinationer, holde dette for din rejse jul. Central i markedet Historiske gamle bydel, Den 27.11. Det er højtideligt indviet "Christkind", Markedets mest berømte Nürnberg jul. En middelalderlig atmosfære, oprindelige krydderi brød Nürnberg, traditionelle pølser stegt At byen og rom punch og verdens største sukker er en del af Juletilbud


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  40 + = 50


  Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة